Grillattu nieriäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu nieriä

Kokonaisena grillattu nieriä maustetaan reilusti yrttisellä chermoulakastikkeella. Loput kastikkeesta tarjotaan näyttävän kalan lisukkeena. Noin 5,35€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1-2(n. 1 kg)kokonaista perattua nieriää
    • 1rklmerisuolaa
    • öljyä

Chermoula-kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin chermoula-kastike. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Huuhtele ja kuivaa kala. Tee molempiin kylkiin muutama viilto. Hiero suolaa kalan pintaan ja sisälle.
  3. Lusikoi chermoula-kastiketta noin 3 rkl kalan sisään ja hiero kastiketta myös kalan pintaan. Anna maustua noin tunti.
  4. Sivele kalan pinnat öljyllä. Grillaa kalaa 10-15 minuuttia, käännä ja jatka grillaamista vielä saman verran, kunnes kala on kypsää.
  5. Tarjoa lopun chermoula-kastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua