Grillattu nieriä
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokonaisena grillattu nieriä maustetaan reilusti yrttisellä chermoulakastikkeella. Loput kastikkeesta tarjotaan näyttävän kalan lisukkeena.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1–2 (n. 1 kg) | kokonaista perattua nieriää tai |
1 rkl | merisuolaa tai |
öljyä tai | |
Chermoula-kastike | |
---|---|
1 ruukku | korianteria tai |
1 ruukku | lehtipersiljaa tai |
2–3 | valkosipulinkynttä tai |
1 | sitruunan raastettu kuori ja mehu tai |
3/4 dl | tai |
1 1/2 tl | tai |
1 tl | tai |
1/4 tl | chilihiutaleita tai |
1/2 tl | suolaa tai |
Valmistus
30 - 60 min
Valmista ensin chermoula-kastike. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Huuhtele ja kuivaa kala. Tee molempiin kylkiin muutama viilto. Hiero suolaa kalan pintaan ja sisälle.
Lusikoi chermoula-kastiketta noin 3 rkl kalan sisään ja hiero kastiketta myös kalan pintaan. Anna maustua noin tunti.
Sivele kalan pinnat öljyllä. Grillaa kalaa 10–15 minuuttia, käännä ja jatka grillaamista vielä saman verran, kunnes kala on kypsää.
Tarjoa lopun chermoula-kastikkeen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,1(22 arviota)
- 30 - 60 min4,7(51 arviota)
- yli 60 min4,1(25 arviota)
- 30 - 60 min4,8(42 arviota)
- 30 - 60 min4,5(77 arviota)
- yli 60 min2,4(107 arviota)
- 30 - 60 min4,3(29 arviota)
- yli 60 min4,2(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (36 arviota)