• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkara-oliivikastike

Makkara-oliivikastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 182 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi kuorittu makkara. Ruskista makkarat öljyssä paistokasarissa. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Kaada kasariin kerma ja vesi. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
  2. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta tomaattipyreellä, pippurisekoituksella ja suolalla. Lisää kastikkeeseen viipaloidut oliivit. Tarjoa perunasoseen ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit halutessasi jättää kastikkeesta oliivit pois.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 182 kcal759 kJ
  • Proteiinia5,85 g
  • Hiilihydraatteja8,24 g
  • Rasvaa14,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu