Makkara-oliivikastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Makkara-oliivikastikkeen pääraaka-aineet ovat lenkkimakkara, paprikatäytteiset oliivit ja kevytkerma. Voit halutessasi jättää kastikkeesta oliivit pois.
Ainekset
4 annosta
1 pkt (540 g) | tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 rkl | vehnäjauhoja tai |
2 dl | kevytkermaa tai |
1 dl | vettä tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
n. 1/2 dl | tai |
1 tl | pippurisekoitusta tai |
1/4 tl | suolaa tai |
n. 1 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Suikaloi kuorittu makkara. Ruskista makkarat öljyssä paistokasarissa. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Kaada kasariin kerma ja vesi. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta tomaattipyreellä, pippurisekoituksella ja suolalla. Lisää kastikkeeseen viipaloidut oliivit. Tarjoa perunasoseen ja salaatin kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi jättää kastikkeesta oliivit pois.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(56 arviota)
- alle 30 min3,8(47 arviota)
- alle 30 min3,6(31 arviota)
- 30 - 60 min3,9(54 arviota)
- alle 30 min3,6(10 arviota)
- alle 30 min3,7(32 arviota)
- alle 30 min3,8(145 arviota)
- alle 30 min4,0(65 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (7 arviota)