SiskonmakkarakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Siskonmakkarakastike

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
Siskonmakkaroista valmistettuun makkarakastikkeeseen tulee muun muassa paprikaa ja sinappia.

    Ainekset

    4 annosta
    1 pkt (400–500 g)
     
    siskonmakkaroita
    tai
    2 rkl
     
    juoksevaa rasvaseosta
    tai
    1 (200 g)
     
    paprika
    tai
    1 (120 g)
     
    sipuli
    tai
    2 rkl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    4 dl
     
    vettä
    tai
    1 tlk (2 1/2 dl)
     
    tai
    1/2 rkl
     
    tai
    1/2 rkl
     
    tai
    ripaus
     
    mustapippuria
    tai
     
    persiljaa
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    455 kJ / 109 kcal
    Rasva
    8,2 g
    josta tyydyttynyttä
    3,1 g
    Hiilihydraatit
    3,5 g
    josta sokereita
    2 g
    Proteiini
    3,7 g
    Suola
    0,8 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 30 min

    Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne rasvassa. Siirrä makkarat lautaselle.

    Kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Kuullota kasvikset rasvassa. Ripottele pinnalle jauhot. Siirrä pannu kuumalta levyltä ja sekoita joukkoon vesi. Siirrä pannu takaisin levylle ja kiehauta. Lisää makkarat, ruokakerma, sinappi, tomaattipyree ja pippuri. Hauduta kastiketta noin 5 minuuttia.

    Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa siskonmakkara-sipulikastikkeen lisäksi perunoita ja salaattia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia laktoositon UHT
      Hinta 1,99/kpl
      7,96/l
    • Pirkka sinappi mieto 125g
      Hinta 1,09/kpl
      8,72/kg
    • Pirkka tomaattisose 200g
      Hinta 1,59/kpl
      7,95/kg
    • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/kg
    • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
      Hinta 1,89/kpl
      3,78/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,0 (71 arviota)

    • Nm
      1 vuosi sitten
      No onhan se nyt hyvää, tein tupla-annoksen kun oli makkarat tarjouksessa, en voi käyttää kermaa mutta laitoin turkkilaista jogurttia. Menee noinkin, pyöreyttä sitten hunajasinapista (ranskalainen Dijon).
    • Maikku
      1 vuosi sitten
      Oon aivan ihastunu tähän reseptiin. 😍😍 Enkä oo ees tykänny siskonmakkaroista.
    • Keittiö aina mukana
      6 vuotta sitten
      On muuten hyvää. Paprikan korvasin porkknalla. Suosittelen
    • Makke
      8 vuotta sitten
      Jessus kun oli hyvää makaronien kanssa!