• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikka-sitruunakiisseli

Mansikka-sitruunakiisseli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • 6dlvettä
    • 1ps(500 g)Pirkka mansikoita (pakaste)
    • 1dlsokeria
    • 1/2dlsitruunanmehua

Suurus

Pinnalle

    • sokeria

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää jäiset marjat, sokeri ja sitruunanmehu. Keitä pari minuuttia.
  2. Sekoita keskenään vesi ja perunajauhot. Siirrä kattila pois levyltä. Kaada suurus ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen.
  3. Nosta kattila takaisin kuumalle levylle ja kuumenna, kunnes kiisseli kerran pulpahtaa.
  4. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon jäähtymään. Ripottele pinnalle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Tarjoa jäähtyneenä.

Ravintosisältö perannos 210g100 g

  • 105 kcal437 kJ
  • Proteiinia0,38 g
  • Hiilihydraatteja23,8 g
  • Rasvaa0 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2