MustikkakiisseliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkakiisseli

Mustikkakiisseli on helppo ja nopea valmistaa. Syö sellaisenaan, puuron kaverina tai tarjoa jälkiruokana kermavaahdon kanssa.

  • 4 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Kaada jäiset mustikat kattilan pohjalle. Lisää sokeri ja vesi kattilaan.
  2. Nosta kattila liedelle ja kuumenna kiehuvaksi sekoittamatta. Kun vesi kiehuu, nosta kattila liedeltä. Sekoita perunajauhot kylmään vesitilkkaan sileäksi seokseksi ja lisää se ohuena nauhana sekoittaen kiisselipohjaan. Nosta kattila takaisin liedelle. Kun kiisseli alkaa uudelleen kuplia, nosta kattila pois liedeltä.
  3. Kaada mustikkakiisseli tarjoiluastiaan jäähtymään ja ripottele pinnalle hiukan sokeria kuorettumisen estämiseksi. Tarjoa jäähtyneenä sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa jälkiruoaksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua