• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Mansikkainen katkarapusalaatti

Mansikkainen katkarapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 160 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta
    • 1ruukkuPirkka jääsalaattia
    • 1/2dlPirkka ruohosipulia hienonnettuna
    • lohko (n. 1 kg)vesimelonia
    • 1rs(250 g)Pirkka mansikoita (tuoreita)

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista kastike. Soseuta sulatetut mansikat sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon loput aineet.
  2. Levitä salaatti vadille. Lisää ruohosipuli ja paloiteltu vesimeloni.
  3. Valuta päälle hieman kastiketta.
  4. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja ripottele salaatin päälle. Viipaloi tuoreet mansikat niin, että viipaleet jäävät toisiinsa kiinni kannasta. Koristele salaatti mansikoilla.
  5. Tarjoa loppu kastike salaatin kanssa erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 160 kcal670 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille