• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapu-siikacocktail

Katkarapu-siikacocktail
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 90 kcal / annos (85g)

Ainekset

8 annosta
    • 100gkurkkua
    • 100gfenkolia
    • 150gPirkka miniluumutomaatteja
    • 150ggraavisuolattua siikaa viipaleina
    • 1/2dltuoretta tilliä hienonnettuna
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna

Kastike

    • 2rklrypsiöljyä
    • 1 1/2rkllimetinmehua
    • 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
    • 1/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Koristeluun

    • tilliä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kurkku puolen sentin viipaleiksi ja edelleen kuutioiksi. Kuutioi yhtä pieniksi fenkoli ja tomaatit.
  2. Leikkaa graavisiikaviipaleet ja katkaravut yhtä pieneksi paloiksi kuin vihannekset. Säästä muutamia kokonaisia katkarapuja koristeeksi.
  3. Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin.
  4. Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin. Lisää kastike muiden ainesten joukkoon. Anna maustua kylmässä.
  5. Annostele cocktail jalallisiin laseihin. Koristele tillinoksilla ja katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.

Ravintosisältö perannos 85g100 g

  • 90 kcal377 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille