Katkarapu-siikacocktail
Katkarapucocktail maistuu alkupalaksi.
8 annosta30 - 60 min90 kcal / annos (85g)
Ainekset
8 annosta
- 100gkurkkua
- 100gfenkolia
- 150gPirkka miniluumutomaatteja
- 150ggraavisuolattua siikaa viipaleina
- 1/2dltuoretta tilliä hienonnettuna
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
Kastike
- 2rklrypsiöljyä
- 1 1/2rkllimetinmehua
- 1rklvalkoista balsamiviinietikkaa
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Koristeluun
- tilliä
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kurkku puolen sentin viipaleiksi ja edelleen kuutioiksi. Kuutioi yhtä pieniksi fenkoli ja tomaatit.
- Leikkaa graavisiikaviipaleet ja katkaravut yhtä pieneksi paloiksi kuin vihannekset. Säästä muutamia kokonaisia katkarapuja koristeeksi.
- Hienonna tilli ja ruohosipuli. Sekoita kaikki ainekset hyvin sekaisin.
- Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin. Lisää kastike muiden ainesten joukkoon. Anna maustua kylmässä.
- Annostele cocktail jalallisiin laseihin. Koristele tillinoksilla ja katkaravuilla. Tarjoa alkuruokana.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 85g100 g
- 90 kcal377 kJ
- Proteiinia 10 g
- Hiilihydraatteja2 g
- Rasvaa5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi