Katkarapuwokkisalaatti
Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
6 annosta30 - 60 min180 kcal / annos (250g)
Ainekset
6 annosta
- 250gjäävuorisalaattia tai
- roomansalaattia
- 1/2rs(à 200 g)herkkusieniä (tuoreita)
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1(150 g)punainen paprika
- 1(100 g)punasipuli
- 2rklöljyä
- 1ps(450 g)Pirkka wokvihanneksia (pakaste)
- 2ps(à 180 g)Pirkka isoja katkarapuja sulatettuna
Kastike
- 3valkosipulinkynttä
- 1 1/2rklPirkka Dijon-sinappia
- 2rklvalkoista balsamicoa (Rajamäen)
- 1tlsuolaa
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Revi salaatinlehdet vadille. Puhdista ja viipaloi sienet. Viipaloi miniluumutomaatit. Suikaloi paprika. Leikkaa kuorittu sipuli mahdollisimman ohuiksi puolirenkaiksi. Levitä vihannekset salaatin päälle kerroksittain.
- Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista wokvihanneksia ahkerasti käännellen, kunnes niistä irtoava neste on haihtunut, noin 4 minuuttia. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Sekoita joukkoon kastike ja kuumenna. Levitä kuuma wokki salaatin päälle. Tarjoa rapeaksi paistetun maalaispatongin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 250g100 g
- 180 kcal753 kJ
- Proteiinia 17 g
- Hiilihydraatteja13 g
- Rasvaa7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi