• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapuwokkisalaatti

Tämäkin resepti vain n. 1,95€/annos*.
Katkarapuwokkisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 180 kcal / annos (250g)

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • 3valkosipulinkynttä
    • 1 1/2rkldijoninsinappia
    • 2rklvalkoista balsamicoa (Rajamäen)
    • 1tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Revi salaatinlehdet vadille. Puhdista ja viipaloi sienet. Viipaloi miniluumutomaatit. Suikaloi paprika. Leikkaa kuorittu sipuli mahdollisimman ohuiksi puolirenkaiksi. Levitä vihannekset salaatin päälle kerroksittain.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
  3. Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista wokvihanneksia ahkerasti käännellen, kunnes niistä irtoava neste on haihtunut, noin 4 minuuttia. Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Sekoita joukkoon kastike ja kuumenna. Levitä kuuma wokki salaatin päälle. Tarjoa rapeaksi paistetun maalaispatongin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 180 kcal753 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille