Rapea parmankinkku-melonisalaatti
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Rapea parmankinkku-melonisalaatti on liha-hedelmäsalaatti parhaimmillaan! Suolainen pekoni ja makea meloni luovat maukkaan yhdistelmän alle puolessa tunnissa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1/2 (600 g) | cantaloupe- eli verkkomelonia tai |
700 g | vesimelonia tai |
250 g | mansikoita tai |
1 pkt (200 g) | mozzarellaa tai |
1 ruukku | tammenlehti- tai jääsalaattia tai |
1 pkt (70 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 322 kJ / 77 kcal |
Rasva | 4 g |
josta tyydyttynyttä | 2,3 g |
Hiilihydraatit | 4,8 g |
josta sokereita | 4,6 g |
Proteiini | 4,7 g |
Suola | 0,4 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Paloittele kuorittu cantaloupemeloni ja leikkaa vesimeloni pieniksi kolmioiksi. Poista siemenet tarvittaessa. Lohko tai viipaloi mansikat. Viipaloi mozzarella. (Jos käytät bufala-mozzarellaa voit repiä sen.) Revi salaatti vadille ja asettele päälle melonit, mansikat ja mozzarella.
Levitä parmankinkkuviipaleet grilliin tai muurinpohjapannulle ja paista ne rapeiksi ilman rasvaa. Anna niiden hieman jäähtyä. Murenna parmankinkut käsin salaatin päälle.
Tarjoa kastikkeena balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Rapea parmankinkku-melonisalaatti maistuu tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(5 arviota)
- alle 30 min2,7(3 arviota)
- alle 30 min3,9(14 arviota)
- alle 30 min3,4(47 arviota)
- alle 30 min4,0(164 arviota)
- alle 30 min4,0(64 arviota)
- alle 30 min3,7(37 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (8 arviota)