Rapea parmankinkku-melonisalaatti
Rapea parmankinkku-melonisalaatti on liha-hedelmäsalaatti parhaimmillaan! Suolainen pekoni ja makea meloni luovat maukkaan yhdistelmän alle puolessa tunnissa.
6 annostaalle 30 min150 kcal / annos (220g)
Ainekset
6 annosta
- 1/2(600 g)cantaloupe- eli verkkomelonia
- 700gvesimelonia
- 250gmansikoita
- 1pkt(200 g)mozzarellaa
- 1ruukkutammenlehti- tai jääsalaattia
- 1pkt(70 g)Pirkka Parhaat parmankinkkua
Valmistus
alle 30 min- Paloittele kuorittu cantaloupemeloni ja leikkaa vesimeloni pieniksi kolmioiksi. Poista siemenet tarvittaessa. Lohko tai viipaloi mansikat. Viipaloi mozzarella. (Jos käytät bufala-mozzarellaa voit repiä sen.) Revi salaatti vadille ja asettele päälle melonit, mansikat ja mozzarella.
- Levitä parmankinkkuviipaleet grilliin tai muurinpohjapannulle ja paista ne rapeiksi ilman rasvaa. Anna niiden hieman jäähtyä. Murenna parmankinkut käsin salaatin päälle.
- Tarjoa kastikkeena balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Rapea parmankinkku-melonisalaatti maistuu tuoreen leivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 220g100 g
- 150 kcal628 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja9 g
- Rasvaa8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi