• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rapea parmankinkku-melonisalaatti

Rapea parmankinkku-melonisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 150 kcal / annos (220g)

Ainekset

6 annosta
    • 1/2(600 g)cantaloupe- eli verkkomelonia
    • 700gvesimelonia
    • 250gmansikoita
    • 1pkt(200 g)mozzarellaa
    • 1ruukkutammenlehti- tai jääsalaattia

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kuorittu cantaloupemeloni ja leikkaa vesimeloni pieniksi kolmioiksi. Poista siemenet tarvittaessa. Lohko tai viipaloi mansikat. Viipaloi mozzarella. (Jos käytät bufala-mozzarellaa voit repiä sen.) Revi salaatti vadille ja asettele päälle melonit, mansikat ja mozzarella.
  2. Levitä parmankinkkuviipaleet grilliin tai muurinpohjapannulle ja paista ne rapeiksi ilman rasvaa. Anna niiden hieman jäähtyä. Murenna parmankinkut käsin salaatin päälle.
  3. Tarjoa kastikkeena balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Rapea parmankinkku-melonisalaatti maistuu tuoreen leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu