• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikkasalaatti

Kotimaiset mansikat ovat parasta kesässä. Marinoitu mansikkasalaatti sopii kesälounaaksi tai grilliruoan lisäkkeeksi.
Mansikkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 2rklPirkka tummaa balsamietikkakastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Asettele salaattisekoitus laakealle vadille salaattipediksi.
  2. Halkaise mansikat ja tomaatit kulhoon. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, suikaloidut basilikanlehdet sekä öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele seos varovasti sekaisin ja kaada salaattipedille. Tarjoa salaatti grilliruoan lisäkkeenä.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 70 kcal279 kJ
  • Proteiinia1 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3