• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoidut luumut ja viikunat

Glögimarinoidut viikunat ja luumut sopivat hyvin riisipuuron kanssa, mutta maistuvat hyvin myös rahkan, jogurtin tai tuorepuuron kanssa. Tämä resepti n. 0,85€/annos*.
Marinoidut luumut ja viikunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 78,5 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori noin puolet appelsiinin kuoresta ohuesti kuorimaveitsellä (vain oranssi osa). Leikkaa viikunat ja luumut neljään osaan.
  2. Kiehauta glögi, kanelitangot ja appelsiinin kuori pienessä kattilassa. Lisää viikunat ja luumut kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Tarjoa marinoidut viikunat ja luumut esimerkiksi pienistä annosmaljoista riisipuuron kera.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 78,5 kcal329 kJ
  • Proteiinia1,37 g
  • Hiilihydraatteja15,4 g
  • Rasvaa1,18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2