Hyppää sisältöön
Marinoidut luumut ja viikunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoidut luumut ja viikunat

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Glögimarinoidut viikunat ja luumut sopivat hyvin riisipuuron kanssa, mutta maistuvat hyvin myös rahkan, jogurtin tai tuorepuuron kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    624 kJ / 148 kcal
  • Rasva
    1,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,8 g
  • Hiilihydraatit
    28,9 g
  • josta sokereita
    17,3 g
  • Proteiini
    2,7 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori noin puolet appelsiinin kuoresta ohuesti kuorimaveitsellä (vain oranssi osa). Leikkaa viikunat ja luumut neljään osaan.
  2. Kiehauta glögi, kanelitangot ja appelsiinin kuori pienessä kattilassa. Lisää viikunat ja luumut kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Tarjoa marinoidut viikunat ja luumut esimerkiksi pienistä annosmaljoista riisipuuron kera.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (14 arviota)

  • WhatThaHuck
    2 vuotta sitten
    Helppo ja tosi hyvä, myös toastin päällä.
  • Maku ratkaisee
    8 vuotta sitten
    Helppoa ja todella herkullista