• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Peloponnesoksen persikat

Peloponnesoksen persikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (235g)

Ainekset

5 annosta
    • 5kypsää persikkaa tai nektariinia
    • 2-3appelsiinia
    • 2rkltomusokeria
    • 2tähtianista

Päälle

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise huuhdotut persikat tai nektariinit ja poista kivet. Lado puolikkaat tilavaan paistokasariin tai paistinpannuun halkaistu puoli päällepäin. Mikäli et saa todella kypsiä hedelmiä, voit käyttää mehuun säilöttyjä persikanpuolikkaita.
  2. Purista appelsiineista noin 3 dl mehua. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja lisää tähti-anikset. Kaada mehu persikanpuolikkaille. Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia tai kunnes puolikkaat tuntuvat pehmeiltä.
  3. Tarjoa persikanpuolikkaat haaleana haudutusmehun, jogurtin ja juoksevan hunajan kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 235g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja60 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille