• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Meksikolainen jauheliha-papupata

Meksikolainen jauheliha-papupata valmistuu helposti chilitomaattimurskasta. Tee oheen raikas salaatti ja keitä lisäksi riisiä, pastaa tai perunoita.
Meksikolainen jauheliha-papupata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 227 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää kasariin sipulit ja paprika. Anna kuullottua.
  2. Lisää valutetut ja huuhdotut pavut. Kaada kasariin tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  3. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa riisin, pastan tai perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 227 kcal952 kJ
  • Proteiinia23,4 g
  • Hiilihydraatteja14,4 g
  • Rasvaa7,83 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6