
Meksikolainen jauheliha-papupata
Meksikolainen jauheliha-papupata valmistuu helposti chilitomaattimurskasta. Tee oheen raikas salaatti ja keitä lisäksi riisiä, pastaa tai perunoita.
4 annostaalle 30 min227 kcal / annos (300g)
Ainekset
4 annosta
- 400gPirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- 2(200 g)sipulia
- 1(200 g)paprika
- 1tlk(380 g)Pirkka ruskeita papuja
- 1tlk(390 g)Pirkka chilitomaattimurskaa
- 1dlvettä
- ripaussuolaa
- ripaussokeria
- persiljaa tai korianteria hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää kasariin sipulit ja paprika. Anna kuullottua.
- Lisää valutetut ja huuhdotut pavut. Kaada kasariin tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa riisin, pastan tai perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 227 kcal952 kJ
- Proteiinia 23,4 g
- Hiilihydraatteja14,4 g
- Rasvaa7,83 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Siis tällähän ei ole mitään tekemistä Meksikon tai Mekskolaisen ruoan kanssa, siis kuka näitä nimiä keksii, .