• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chili con makkara

Chili con carne on helppo ja mausteinen klassikkoruoka lihasta ja pavuista. Tällä kertaa chili con carne tehdään makkarasta. Tämäkin resepti vain n. 1,20€/annos*.
Chili con makkara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 205 kcal / annos (215g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori makkara halutessasi ja kuutioi se. Hienonna kuorittu sipuli sekä valkosipulinkynnet. Poista chilistä kanta ja hienonna chilipalko siemenineen.
  2. Kuullota sipulit rasvassa paistokasarissa. Lisää joukkoon makkarat ja chili. Sekoita joukkoon tomaattipyree.
  3. Huuhtele ja valuta pavut. Lisää pavut, kuoritut tomaatit ja vesi (huuhdo tomaattitölkki vedellä). Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarjoa kastike riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 215g100 g

  • 205 kcal860 kJ
  • Proteiinia8 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5