Hyppää sisältöön
Chili con makkaraTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chili con makkara

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Chili con carne on helppo ja mausteinen klassikkoruoka lihasta ja pavuista. Tällä kertaa chili con carne tehdään makkarasta.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    571 kJ / 136 kcal
  • Rasva
    8,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,6 g
  • Hiilihydraatit
    8,5 g
  • josta sokereita
    2,6 g
  • Proteiini
    6,2 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori makkara halutessasi ja kuutioi se. Hienonna kuorittu sipuli sekä valkosipulinkynnet. Poista chilistä kanta ja hienonna chilipalko siemenineen.
  2. Kuullota sipulit rasvassa paistokasarissa. Lisää joukkoon makkarat ja chili. Sekoita joukkoon tomaattipyree.
  3. Huuhtele ja valuta pavut. Lisää pavut, kuoritut tomaatit ja vesi (huuhdo tomaattitölkki vedellä). Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarjoa kastike riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,4 (19 arviota)

  • K -asiakas
    8 vuotta sitten
    Siksi yksi tähti, koska on turha että kunnon SUOMALAISEEN makkaroihin on lisätty Chiliä. Tämä tuntuu olevan kaikilla Lihaliikkeillä jonkunlainen Buumi? Hyvät makkarat pilataan Chilillä JOTA kaikki eivät voikäyttää.