Meksikolainen jauhelihakastike
Vahva tacokastike tuo oman twistinsä arkiseen jauhelihakastikkeeseen. Tarjoa kastike tagliatelle pastan kanssa ja ripottele päälle juustoraastetta.
4 annostaalle 30 min405 kcal / annos (300g)
Ainekset
4 annosta
Kastike
- 400gPirkka naudan jauhelihaa
- 1sipuli
- 3/4tlsuolaa
- 1tlk(230 g)Pirkka vahvaa tacokastiketta
- 1 1/2dlvettä
- 1/2rs(à 250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2dlbasilikaa tai persiljaa hienonnettuna
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Ruskista jauheliha pannulla omassa rasvassaan. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja anna kuullottua hetki. Mausta suolalla.
- Lisää joukkoon tacokastike ja vesi. Anna hautua kannen alla 5-10 minuuttia. Puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Lisää ne kastikkeen joukkoon.
- Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua basilikaa tai persiljaa. Tarjoa keitetyn tagliatellen kanssa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 405 kcal1 700 kJ
- Proteiinia 40 g
- Hiilihydraatteja30 g
- Rasvaa14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tästä on tullut yksi suosikkiruokamme. Kivaa vaihtelua tavalliselle pasta Bologneselle.