Tortillalasagne
Tortillalasagne on herkullinen uuniruoka, jossa rouskuvat tacot ja maistuu jauheliha. Mukaan vielä guacamoledippikastiketta ja nautinto on taattu!
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 860 kcal / annos (410g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)porsaan jauhelihaa tai
- naudan jauhelihaa
- 1sipuli
- 1ps(28 g)Pirkka tacomausteseosta
- n. 1dlvettä
- 1tlk(380 g)Pirkka kidneypapuja
- 1ps(8 kpl)Pirkka vehnätortillaa
- 1tlk(230 g)Pirkka vahvaa tacokastiketta
- 1/4ps(50 g)Pirkka maissilastuja
Lisäksi
- jäävuorisalaattia
- 1tlk(200 g)kevytkermaviiliä
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon hienonnettu sipuli ja hauduta hetki. Mausta jauheliha tacomausteseoksella. Lisää vesi ja valutetut kidneypavut. Anna hautua noin 5 minuuttia.
- Lado voideltuun piirakkavuokaan kerroksittain tortilloja ja jauheliha-papuseosta. Levitä vehnätortillalle ensin noin 1 rkl tacokastiketta ja päälle runsas 1 dl jauheliha-papuseosta. Jatka, kunnes aineksista tulee 8-kerroksinen kakku.
- Murskaa maissilastut. Ripottele puolet juustoraasteesta ja maissilasturouhe kakun päälle. Lisää pinnalle vielä loput juustoraasteesta. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa lasagne terävällä veitsellä neljään osaan.
- Suikaloi salaatti. Mausta kermaviili dipillä. Tarjoa salaatti ja kermaviilikastike tortillalasagnen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit tehdä kaksi matalampaa tortillalasagnea pellille, jolloin leikkaaminen on helpompaa.Kategoriat
Ravintosisältö per annos 410g100 g
- 860 kcal3 610 kJ
- Proteiinia 50 g
- Hiilihydraatteja77 g
- Rasvaa39 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Herkkua
Aion laittaa ruokaa kotimaisista porkkanoista, kaalista, nauriista ja lantuista. Paistan muikkuja. Mausteeksi suolaa. Teen kastiketta sienistä, jotka poimin suomalaisesta metsästä. Jälkiruuaksi syön mustikoita (kotimaisia).