• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tortillalasagne

Tortillalasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 860 kcal / annos (410g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • jäävuorisalaattia
    • 1tlk(200 g)kevytkermaviiliä
    • 1dlPirkka avokadonmakuista dippikastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista jauheliha paistokasarissa omassa rasvassaan. Sekoita joukkoon hienonnettu sipuli ja hauduta hetki. Mausta jauheliha tacomausteseoksella. Lisää vesi ja valutetut kidneypavut. Anna hautua noin 5 minuuttia.
  2. Lado voideltuun piirakkavuokaan kerroksittain tortilloja ja jauheliha-papuseosta. Levitä vehnätortillalle ensin noin 1 rkl tacokastiketta ja päälle runsas 1 dl jauheliha-papuseosta. Jatka, kunnes aineksista tulee 8-kerroksinen kakku.
  3. Murskaa maissilastut. Ripottele puolet juustoraasteesta ja maissilasturouhe kakun päälle. Lisää pinnalle vielä loput juustoraasteesta. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Leikkaa lasagne terävällä veitsellä neljään osaan.
  4. Suikaloi salaatti. Mausta kermaviili dipillä. Tarjoa salaatti ja kermaviilikastike tortillalasagnen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä kaksi matalampaa tortillalasagnea pellille, jolloin leikkaaminen on helpompaa.

Ravintosisältö perannos 410g100 g

  • 860 kcal3 610 kJ
  • Proteiinia50 g
  • Hiilihydraatteja77 g
  • Rasvaa39 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille21
  • Mikä kummajainen on "burrito"? 4.2.2017

    Aion laittaa ruokaa kotimaisista porkkanoista, kaalista, nauriista ja lantuista. Paistan muikkuja. Mausteeksi suolaa. Teen kastiketta sienistä, jotka poimin suomalaisesta metsästä. Jälkiruuaksi syön mustikoita (kotimaisia).