• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Jauheliha-fetatäyte letuille

Jauheliha-fetatäyte letuille
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 8 annosta
  • alle 15 min
  • 166 kcal / 100 g

Ainekset

n. 8 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Hienonna sipuli, kuutioi tomaatit, valuta salaattijuustokuutiot ja viipaloi oliivit.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli joukkoon kuulottumaan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausta oreganolla, suolalla sekä pippurilla. Lisää tomaatit, salaattijuustokuutiot ja oliivit. Tarjoa lettujen täytteenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Saat jauheliha-fetakastikkeen kun käytät koko tölkin tomaattimurskaa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 166 kcal695 kJ
  • Proteiinia12,5 g
  • Hiilihydraatteja2,06 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu