Jauheliha-fetatäyte letuille
- Annosmäärän. 8 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
Suolaiset letut maistuvat lounaaksi sekä iltapalaksi. Täytä letut jauheliha-feta-täytteellä.
Ainekset
n. 8 annosta
400 g | Pirkka naudan jauhelihaa tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
2 (200 g) | Pirkka tomaattia tai |
1/2 tlk (à 365 g/ 200 g) | tai |
n. 1 dl | tai |
2 dl | tai |
2 tl | oreganoa tai |
3/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Hienonna sipuli, kuutioi tomaatit, valuta salaattijuustokuutiot ja viipaloi oliivit.
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipuli joukkoon kuulottumaan. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausta oreganolla, suolalla sekä pippurilla. Lisää tomaatit, salaattijuustokuutiot ja oliivit. Tarjoa lettujen täytteenä.
Vinkki! Saat jauheliha-fetakastikkeen kun käytät koko tölkin tomaattimurskaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(101 arviota)
- alle 15 min3,7(411 arviota)
- alle 30 min4,7(74 arviota)
- yli 60 min4,0(97 arviota)
- alle 15 min3,2(40 arviota)
- 30 - 60 min3,9(30 arviota)
- 30 - 60 min3,0(4 arviota)
- 30 - 60 min3,1(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)