• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Meloni-juustosalaatti

Meloni-juustosalaatti on juhlava tarjottava. Raikas appelsiinikastike mehevöittää salaatin ja sopii vuohenjuuston pariksi.
Meloni-juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 15 min
  • 190 kcal / annos (220g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Revi salaatti ja rucola vadille. Asettele salaatin päälle puolitetut tai lohkotut tomaatit, paloiteltu kurkku, kuutioitu meloni ja puolitetut rypäleet. Ripottele päälle paloiteltu valutetut juustokuutiot. Paahda siemenet ja lisää ne salaattiin.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoamista tai tarjoa se erikseen.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 190 kcal805 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille