• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Merenneidon sipulisalaatti

Merenneidon sipulisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 2rklaurinkokuivattujen tomaattien öljymarinadia
    • 1 1/2rklbalsamiviinietikkaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori hunajameloni. Höylää juustohöylällä noin 1/3 hunajamelonia ohuiksi viipaleiksi koristelua varten. Kuutioi loppu meloni. Revi huuhdottu salaatti tarjoiluastiaan.
  2. Ripottele kuutioidut kurkut, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit, melonikuutiot ja murennettu sinihomejuusto salaatin päälle. Koristele meloniviipalerullilla.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Ripottele pinnalle paahdettua sipulia juuri ennen tarjoilua. Tarjoa lisäksi tuoretta patonkia.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 252 kcal1 060 kJ
  • Proteiinia5,2 g
  • Hiilihydraatteja14,8 g
  • Rasvaa18,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille