• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillattu broileri-persikkasalaatti

Grillattu broileri-persikkasalaatti sopii kesäiseksi ateriaksi tuoreen leivän kanssa tarjottuna.
Grillattu broileri-persikkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (330g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(500 g)Pirkka broilerin sisäfileitä, maustettu
    • 3(450 g)persikkaa tai nektariinia
    • 1rklöljyä
    • ripausmustapippuria
    • 1(200 g)kurkku
    • 1/2rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja tai
    • 1(100 g)suippopaprika
    • 1ps(100 g)jääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa

Lisäksi

    • balsamietikkakastiketta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota broilerit huoneenlämpöön.
  2. Halkaise, poista siemenet ja lohko persikat. Siirrä persikat kulhoon. Pyöräytä ne öljyssä ja mausta pippurilla.
  3. Paloittele kurkku. Halkaise tomaatit tai viipaloi suippopaprika. Revi salaatit vadille. Valuta juustokuutiot.
  4. Grillaa tai paista broilerit kypsiksi. Leikkaa broilerit kolmeen osaan. Grillaa persikoita pari minuuttia, kunnes ne saavat väriä ja lämpenevät.
  5. Lisää kaikki salaattiainekset salaattipedille. Valuta päälle tummaa tai valkoista balsamietikkakastiketta tai tarjoa tarjoa se erikseen. Tarjoa leivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää myös säilykepersikoita.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 280 kcal1 160 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua