• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
MustikkamuffinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkamuffinit

Helpot mustikkamuffinit valmistat nopeasti, sillä taikina vain sekoitetaan. Jogurtti tuo taikinaan mehevyyttä ja kardemumma mustikkapiirakan makua. Noin 0,30€/annos.

  • 10 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

10 kpl

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita jäähtynyt voi, jogurtti ja kananmunat keskenään.
  2. Yhdistä nestemäinen seos kuiviin aineisiin ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Älä sekoita kauaa, jotta taikina ei sitkisty. Kääntele taikinan joukkoon lopuksi mustikat.
  3. Jaa taikina muffivuokiin ja paista 175-asteisen uuniin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Koristele mustikkamuffinit halutessasi sulatetulla valkosuklaalla ja tuoreilla mustikoilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 138 arvostelua
  • Ansku8.9.2018

    Nam! Todella meheviä ja maukkaita muffinsseja, vahva suositus!

  • Hämmentynyt12.5.2018

    Pitääkö mustikat siis survoa joukkoon vai laittaa kokonaisina muffinsien sekaan?

  • K-Kuluttajapalvelu12.5.2018

    Hämmentynyt, mustikoita ei tarvitse survoa, eli ne voi laittaa kokonaisina taikinan joukkoon.

  • Sokru29.4.2018

    Hyviä ja meheviä muffinsseja tuli! Sokeria olis voinu olla hieman enemmän, koska minun mustikat ei ollu kovin makeita.

  • Tyrmistynyt21.4.2018

    Virheellinen ohje. Muffinit levisi pellille.

  • K-Kuluttajapalvelu21.4.2018

    Tyrmistynyt, todella harmillista kuulla, etteivät muffinit ole onnistuneet. Välitän palautteesi tiedoksi eteenpäin.

  • Leipuri7.10.2017

    Kuohkeita ja maukkaita muffinsseja.