• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkamuffinit

Helpot mustikkamuffinit valmistat nopeasti, sillä taikina vain sekoitetaan. Jogurtti tuo taikinaan mehevyyttä ja kardemumma mustikkapiirakan makua. Noin 0,30€/annos.
Mustikkamuffinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

10 kpl

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi. Sekoita jäähtynyt voi, jogurtti ja kananmunat keskenään.
  2. Yhdistä nestemäinen seos kuiviin aineisiin ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Älä sekoita kauaa, jotta taikina ei sitkisty. Kääntele taikinan joukkoon lopuksi mustikat.
  3. Jaa taikina muffivuokiin ja paista 175-asteisen uuniin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Koristele mustikkamuffinit halutessasi sulatetulla valkosuklaalla ja tuoreilla mustikoilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille1