Kaneliässät

Perinteiset kaneliässät ovat kuuluneet suomalaisten suosikki pikkuleipien joukkoon jo pitkään. Tarjoa kaneliässät kahvin kanssa tai anna lahjaksi.
Kaneliässät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 40 kpl
  • 30 - 60 min
  • 414 kcal / 100 g

Ainekset

n. 40 kpl

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan. Anna taikinan jähmettyä viileässä.
  2. Leivo taikinasta ohut tanko. Käytä tarvittaessa jauhoja apuna. Leikkaa tanko noin 8 cm:n pituisiksi pötköiksi. Kierittele pötköt sokeri-kaneliseoksessa ja muotoile ässiksi. Paista 200 asteessa 7-10 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 414 kcal1 730 kJ
  • Proteiinia6,23 g
  • Hiilihydraatteja50,6 g
  • Rasvaa20,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi