Helpot lihapullat uunissaReseptin takana kumppani

Helpot lihapullat uunissa

  • Annosmäärä50 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helpot lihapullat valmistuvat kätevästi uunissa. Pyörittele ja paista kerralla paljon pullia, niin niitä riittää huomisellekin.

    Ainekset

    50 kpl
    900 g
     
    tai
    1 1/2 dl
     
    tai
    4 dl
     
    vettä
    tai
    2 (150 g)
     
    sipulia
    tai
    2 1/2 tl
     
    tai
    1 tl
     
    paprikajauhetta
    tai
    1/2 tl
     
    tai
    2 rkl
     
    tai
    2
     
    kananmunaa
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    914 kJ / 220 kcal
    Rasva
    15,1 g
    josta tyydyttynyttä
    7,9 g
    Hiilihydraatit
    5,3 g
    josta sokereita
    0,8 g
    Proteiini
    15,7 g
    Suola
    1,5 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Laita korppujauhot nesteeseen turpoamaan.

    Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja mausteet voissa paistinpannussa, anna hiukan jäähtyä ja lisää korppujauhoseoksen joukkoon.

    Lisää kananmunat ja jauheliha. Sekoita mureketaikinaksi.

    Pyöritä kostutetuilla käsillä taikinasta pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.

    Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka korppujauho 320g
      Hinta 1,09/kpl
      3,41/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka maustepippuri 17g jauhettu
      Hinta 0,75/kpl
      44,12/kg
    • Pirkka suomalainen voi 500g
      Hinta 3,59/kpl
      7,18/kg
    • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/kg
    • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
      Hinta 1,89/kpl
      3,78/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,7 (290 arviota)

    • Emäntä 65
      4 kuukautta sitten
      Vieläkin paremmat kun laitoin nesteeksi kerman lopun.
    • Dee
      8 kuukautta sitten
      Hyvää tuli
    • Rasmus
      8 kuukautta sitten
      Mikä on pannun aste
    • Gordon Ramsay
      10 kuukautta sitten
      Mää teen aina seuraavalla ohjeella: prk kermaviiliä, pss ranskalainen sipulikeitto, 700gr sikanautaa, yksi kananmuna. Mausteita oman maun mukaan. Esim pelkkä mustapippuri riittää. Sipulikeitto pussissa on mausteita.
    • Mums
      1 vuosi sitten
      Pakko sanoa että meidän perheen luottoresepti!
    • Tumpelo
      1 vuosi sitten
      Itse teen aina täyslihapullia ei siis muuta kuin muna ja mausteet, toki jauhelihan rakenteen rikkominen tuottaa vaivaa, ihan parhaita on puru tuntumaa ja oikeata makua maks, 15% nauta.
    • Insinööri Pexi
      1 vuosi sitten
      Hyvä ohje. 18 min uunissa.
    • Koti kokki
      2 vuotta sitten
      Voi hyvä ihme. Lihapulla maistuu niiltä mausteilta mitä siihen laitat. Hyvä ohje. Sais kyllä olla oma ohje eri jauheliha määrille. Voi laittaa tomaattisosetta ja juustoraastetta....
    • Jonna
      2 vuotta sitten
      Ihan paras lihapullaresepti! Kaikki näitä lihapullia syöneet kehuivat todella maukkaiksi.
    • Hen
      2 vuotta sitten
      Liian mössöä tuli
    • Koti-isi
      3 vuotta sitten
      Kokeilin murskata sekaan suppilovahveroitakin mutten saanut makua pulliin, pitää etsiä vielä omaa reseptiä.
    • Kotitalousope
      4 vuotta sitten
      Samaa mieltä nimimerkin Pettynyt kanssa, todella valju maku. Lisäksi mössömäinen purutuntuma. Ei jatkoon.
    • Mutsi
      4 vuotta sitten
      Oikein mainioita lihapullia ja simppelit aineet.
    • K-Kuluttajapalvelu
      4 vuotta sitten
      Köksän tunnilla hereillä, kiitos viestistäsi. 60 % margariini soveltuu myös ruoanlaittoon ja leivontaan.
    • Köksän tunnilla hereillä
      4 vuotta sitten
      60% margariinia ei sovellu paistamiseen, ihan vinkkinä, kun jaatte reseptin perään tuote-esimerkkejä.
    • pettynyt
      5 vuotta sitten
      Ehkä mauttomimmat lihapullat ikinä.