Helpot lihapullat uunissa
- Annosmäärä50 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Oikaise ja paista lihapullat helposti uunissa. Pyörittele ja paista kerralla paljon pullia, niin niitä riittää huomisellekin tai pakastimeen.
Ainekset
50 kpl
900 g | tai |
1 1/2 dl | tai |
4 dl | vettä tai |
2 (150 g) | sipulia tai |
2 1/2 tl | tai |
1 tl | paprikajauhetta tai |
1/2 tl | tai |
2 rkl | tai |
2 | kananmunaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 914 kJ / 220 kcal |
Rasva | 15,1 g |
josta tyydyttynyttä | 7,9 g |
Hiilihydraatit | 5,3 g |
josta sokereita | 0,8 g |
Proteiini | 15,7 g |
Suola | 1,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Laita korppujauhot nesteeseen turpoamaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja mausteet voissa paistinpannussa, anna hiukan jäähtyä ja lisää korppujauhoseoksen joukkoon.
Lisää kananmunat ja jauheliha. Sekoita mureketaikinaksi.
Pyöritä kostutetuilla käsillä taikinasta pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen naudan jauheliha 17% 400gHinta 3,99/kpl9,98/kg
- Pirkka korppujauho 320gHinta 1,09/kpl3,41/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Meira paprikajauhe savustettu 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Pirkka maustepippuri 17g jauhettuHinta 0,89/kpl52,35/kg
- Pirkka suomalainen voi 500gHinta 4,19/kpl8,38/kg
- Myllyn Paras Korppujauho 300gHinta 1,49/kpl4,97/kg
- Moilas korppujauho 350g gluteenitonHinta 3,79/kpl10,83/kg
- SipuliHinta n. 0,13/kpl1,29/kg
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 0,95/kpl2,71/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Meira Paprika 24g jauh pussi mausteHinta 0,59/kpl24,58/kg
- Pirkka paprikajauhe 25gHinta 0,65/kpl26,00/kg
- Pirkka suomalainen voi 400gHinta 4,65/kpl11,63/kg
- Pysyvästi edullinenArla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinenHinta 3,79/kpl7,58/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(2 181 arviota)
- 30 - 60 min3,9(21 arviota)
- 30 - 60 min3,8(524 arviota)
- yli 60 min3,7(591 arviota)
- 30 - 60 min3,8(218 arviota)
- 30 - 60 min3,9(131 arviota)
- 30 - 60 min3,2(13 arviota)
- 30 - 60 min4,1(73 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (340 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu8 kuukautta sittenAloitteleva lihapullailija, lihapullat voi paistaa tasalämmöllä uunin keskitasolla.
- Aloitteleva lihapullailija8 kuukautta sittenToivoisin selvennystä paistetaanko 225 asteessa kiertoilmauunissa vai ala/ylälämmöllä?
- Emäntä 651 vuosi sittenVieläkin paremmat kun laitoin nesteeksi kerman lopun.
- Dee1 vuosi sittenHyvää tuli
- Rasmus1 vuosi sittenMikä on pannun aste
- Gordon Ramsay1 vuosi sittenMää teen aina seuraavalla ohjeella: prk kermaviiliä, pss ranskalainen sipulikeitto, 700gr sikanautaa, yksi kananmuna. Mausteita oman maun mukaan. Esim pelkkä mustapippuri riittää. Sipulikeitto pussissa on mausteita.
- Mums1 vuosi sittenPakko sanoa että meidän perheen luottoresepti!
- Tumpelo2 vuotta sittenItse teen aina täyslihapullia ei siis muuta kuin muna ja mausteet, toki jauhelihan rakenteen rikkominen tuottaa vaivaa, ihan parhaita on puru tuntumaa ja oikeata makua maks, 15% nauta.
- Insinööri Pexi2 vuotta sittenHyvä ohje. 18 min uunissa.
- Koti kokki2 vuotta sittenVoi hyvä ihme. Lihapulla maistuu niiltä mausteilta mitä siihen laitat. Hyvä ohje. Sais kyllä olla oma ohje eri jauheliha määrille. Voi laittaa tomaattisosetta ja juustoraastetta....
- Jonna3 vuotta sittenIhan paras lihapullaresepti! Kaikki näitä lihapullia syöneet kehuivat todella maukkaiksi.
- Hen3 vuotta sittenLiian mössöä tuli
- Koti-isi4 vuotta sittenKokeilin murskata sekaan suppilovahveroitakin mutten saanut makua pulliin, pitää etsiä vielä omaa reseptiä.
- Kotitalousope5 vuotta sittenSamaa mieltä nimimerkin Pettynyt kanssa, todella valju maku. Lisäksi mössömäinen purutuntuma. Ei jatkoon.
- Mutsi5 vuotta sittenOikein mainioita lihapullia ja simppelit aineet.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenKöksän tunnilla hereillä, kiitos viestistäsi. 60 % margariini soveltuu myös ruoanlaittoon ja leivontaan.
- Köksän tunnilla hereillä5 vuotta sitten60% margariinia ei sovellu paistamiseen, ihan vinkkinä, kun jaatte reseptin perään tuote-esimerkkejä.
- pettynyt5 vuotta sittenEhkä mauttomimmat lihapullat ikinä.