Helpot lihapullat uunissaReseptin takana kumppani

Helpot lihapullat uunissa

  • Annosmäärä50 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helpot lihapullat valmistuvat kätevästi uunissa. Pyörittele ja paista kerralla paljon pullia, niin niitä riittää huomisellekin.

    Ainekset

    50 kpl
    900 g
     
    tai
    1 1/2 dl
     
    tai
    4 dl
     
    vettä
    tai
    2 (150 g)
     
    sipulia
    tai
    2 1/2 tl
     
    tai
    1 tl
     
    tai
    1/2 tl
     
    tai
    2 rkl
     
    tai
    2
     
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min
    Laita korppujauhot nesteeseen turpoamaan.
    Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja mausteet voissa paistinpannussa, anna hiukan jäähtyä ja lisää korppujauhoseoksen joukkoon.
    Lisää kananmunat ja jauheliha. Sekoita mureketaikinaksi.
    Pyöritä kostutetuilla käsillä taikinasta pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
    Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka korppujauho 320g
      Pirkka korppujauho 320g
      1,19/kpl
      3,72/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka maustepippuri 17g jauhettu
      Pirkka maustepippuri 17g jauhettu
      0,75/kpl
      44,12/kg
    • Pirkka kananmunia 10 kpl/580 g
      Pirkka kananmunia 10 kpl/580 g
      2,19/kpl
      3,78/kg
    • Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
      Pirkka kananmunia 15 kpl/1020 g
      3,89/kpl
      3,81/kg
    • K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
      K-Menu kananmunia 10 kpl/580 g
      1,89/kpl
      3,26/kg
    • Myllyn Paras Korppujauho 300g
      Myllyn Paras Korppujauho 300g
      1,29/kpl
      4,30/kg
    • Pirkka margariini 60% 400g
      Pirkka margariini 60% 400g
      1,39/kpl
      3,47/kg
    • Arla ingmariini vähärasvaisempi rasvaseos 60% 600g vähälaktoosinen
      Arla ingmariini vähärasvaisempi rasvaseos 60% 600g vähälaktoosinen
      4,09/kpl
      6,82/kg
    • Keiju normaalisuolainen margariini 60% 400g
      Keiju normaalisuolainen margariini 60% 400g
      2,09/kpl
      5,23/kg
    • Meira Maustepipp jauhettu 34g tlk
      Meira Maustepipp jauhettu 34g tlk
      2,45/kpl
      72,06/kg
    • Meira Maustepippuri 25g jauh ps
      Meira Maustepippuri 25g jauh ps
      1,35/kpl
      54,00/kg
    • Atria nauta jauheliha 17% 400g
      Atria nauta jauheliha 17% 400g
      5,49/kpl
      13,73/kg
    • K-Menu Paprika jauhettu 250g
      K-Menu Paprika jauhettu 250g
      2,39/kpl
      9,56/kg
    • Meira Paprika 24g jauh pussi mauste
      Meira Paprika 24g jauh pussi mauste
      0,51/kpl
      21,25/kg
    • Sipuli peltokuivattu
      Sipuli peltokuivattu
      0,15/kpl
      1,49/kg
    • Salottisipuli
      Salottisipuli
      0,30/kpl
      5,95/kg
    • Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
      Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
      1,89/kpl
      1,89/kg
    • Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
      Pirkka Parhaat Himalajan suola 500g
      2,59/kpl
      5,18/kg
    • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
      Meira ruokasuola 1kg jodioitu
      1,09/kpl
      1,09/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,6 (197 arviota)

    • Tumpelo
      4 kuukautta sitten
      Itse teen aina täyslihapullia ei siis muuta kuin muna ja mausteet, toki jauhelihan rakenteen rikkominen tuottaa vaivaa, ihan parhaita on puru tuntumaa ja oikeata makua maks, 15% nauta.
    • Insinööri Pexi
      8 kuukautta sitten
      Hyvä ohje. 18 min uunissa.
    • Koti kokki
      10 kuukautta sitten
      Voi hyvä ihme. Lihapulla maistuu niiltä mausteilta mitä siihen laitat. Hyvä ohje. Sais kyllä olla oma ohje eri jauheliha määrille. Voi laittaa tomaattisosetta ja juustoraastetta....
    • Jonna
      1 vuosi sitten
      Ihan paras lihapullaresepti! Kaikki näitä lihapullia syöneet kehuivat todella maukkaiksi.
    • Hen
      1 vuosi sitten
      Liian mössöä tuli
    • Koti-isi
      2 vuotta sitten
      Kokeilin murskata sekaan suppilovahveroitakin mutten saanut makua pulliin, pitää etsiä vielä omaa reseptiä.
    • Vanha suomalainen akka
      2 vuotta sitten
      Hyviä ovat, sopivasti maustetta, en halua nykyajan tajuntaa vieviä makunautintoja!
    • Kotitalousope
      3 vuotta sitten
      Samaa mieltä nimimerkin Pettynyt kanssa, todella valju maku. Lisäksi mössömäinen purutuntuma. Ei jatkoon.
    • Mutsi
      3 vuotta sitten
      Oikein mainioita lihapullia ja simppelit aineet.
    • Köksän tunnilla hereillä
      3 vuotta sitten
      60% margariinia ei sovellu paistamiseen, ihan vinkkinä, kun jaatte reseptin perään tuote-esimerkkejä.
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Köksän tunnilla hereillä, kiitos viestistäsi. 60 % margariini soveltuu myös ruoanlaittoon ja leivontaan.
    • pettynyt
      3 vuotta sitten
      Ehkä mauttomimmat lihapullat ikinä.
    • Jkaaa
      4 vuotta sitten
      Ei korppujauhot ja kananmunat kuulu lihapulliin :(