Helpot lihapullat uunissa
- Annosmäärä50 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Helpot lihapullat valmistuvat kätevästi uunissa. Pyörittele ja paista kerralla paljon pullia, niin niitä riittää huomisellekin.
Ainekset
50 kpl
900 g | tai |
1 1/2 dl | tai |
4 dl | vettä tai |
2 (150 g) | sipulia tai |
2 1/2 tl | tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | tai |
2 rkl | tai |
2 | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Laita korppujauhot nesteeseen turpoamaan.
Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista sipulit ja mausteet voissa paistinpannussa, anna hiukan jäähtyä ja lisää korppujauhoseoksen joukkoon.
Lisää kananmunat ja jauheliha. Sekoita mureketaikinaksi.
Pyöritä kostutetuilla käsillä taikinasta pyöryköitä ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(81 arviota)
- 30 - 60 min3,9(163 arviota)
- 30 - 60 min3,8(101 arviota)
- 30 - 60 min3,8(330 arviota)
- 30 - 60 min3,7(38 arviota)
- yli 60 min3,8(984 arviota)
- yli 60 min3,7(395 arviota)
- 30 - 60 min4,1(170 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (197 arviota)
- Tumpelo4 kuukautta sittenItse teen aina täyslihapullia ei siis muuta kuin muna ja mausteet, toki jauhelihan rakenteen rikkominen tuottaa vaivaa, ihan parhaita on puru tuntumaa ja oikeata makua maks, 15% nauta.
- Insinööri Pexi8 kuukautta sittenHyvä ohje. 18 min uunissa.
- Koti kokki10 kuukautta sittenVoi hyvä ihme. Lihapulla maistuu niiltä mausteilta mitä siihen laitat. Hyvä ohje. Sais kyllä olla oma ohje eri jauheliha määrille. Voi laittaa tomaattisosetta ja juustoraastetta....
- Jonna1 vuosi sittenIhan paras lihapullaresepti! Kaikki näitä lihapullia syöneet kehuivat todella maukkaiksi.
- Hen1 vuosi sittenLiian mössöä tuli
- Koti-isi2 vuotta sittenKokeilin murskata sekaan suppilovahveroitakin mutten saanut makua pulliin, pitää etsiä vielä omaa reseptiä.
- Vanha suomalainen akka2 vuotta sittenHyviä ovat, sopivasti maustetta, en halua nykyajan tajuntaa vieviä makunautintoja!
- Kotitalousope3 vuotta sittenSamaa mieltä nimimerkin Pettynyt kanssa, todella valju maku. Lisäksi mössömäinen purutuntuma. Ei jatkoon.
- Mutsi3 vuotta sittenOikein mainioita lihapullia ja simppelit aineet.
- Köksän tunnilla hereillä3 vuotta sitten60% margariinia ei sovellu paistamiseen, ihan vinkkinä, kun jaatte reseptin perään tuote-esimerkkejä.
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenKöksän tunnilla hereillä, kiitos viestistäsi. 60 % margariini soveltuu myös ruoanlaittoon ja leivontaan.
- pettynyt3 vuotta sittenEhkä mauttomimmat lihapullat ikinä.
- Jkaaa4 vuotta sittenEi korppujauhot ja kananmunat kuulu lihapulliin :(