Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Grillattu kesäkurpitsasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu kesäkurpitsasalaatti

Grillattu kesäkurpitsasalaatti saa makua fetajuustosta ja mintusta. Tumma balsamietikkakastike kruunaa salaatin.

Ainekset

4 annosta
    • 1(400 g)keskikokoinen kesäkurpitsa
    • 1/2(150 g)keltainen paprika
    • 1rklrypsiöljyä
    • 100gPirkka cosmopolitan-salaattia tai jääsalaattia
    • 1ruukkutuoretta minttua
    • mustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Lohko paprika isoiksi lohkoiksi. Sivele kasvisten pintaan öljyä ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.
  2. Suikaloi salaatti ja levitä salaattipediksi laakealle vadille. Lisää joukkoon mintunlehdet.
  3. Levitä hieman jäähtyneet kasvikset salaattipedille. Voit asetella kesäkurpitsat rulliksi. Murustele valutetut salaattijuustokuutiot salaatin päälle. Ripottele pinnalle mustapippuria ja koristele mintunlehdillä. Tarjoa salaatti balsamietikkakastikkeen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua