Grillattu kesäkurpitsasalaatti
Grillattu kesäkurpitsasalaatti saa makua fetajuustosta ja mintusta. Tumma balsamietikkakastike kruunaa salaatin.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 175 kcal / annos (200g)
Ainekset
4 annosta
- 1(400 g)keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1/2(150 g)keltainen paprika
- 1rklrypsiöljyä
- 100gPirkka cosmopolitan-salaattia tai jääsalaattia
- 1ruukkutuoretta minttua
- 1prk(385/200 g)Pirkka salaattijuustokuutioita
- mustapippuria
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Lohko paprika isoiksi lohkoiksi. Sivele kasvisten pintaan öljyä ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.
- Suikaloi salaatti ja levitä salaattipediksi laakealle vadille. Lisää joukkoon mintunlehdet.
- Levitä hieman jäähtyneet kasvikset salaattipedille. Voit asetella kesäkurpitsat rulliksi. Murustele valutetut salaattijuustokuutiot salaatin päälle. Ripottele pinnalle mustapippuria ja koristele mintunlehdillä. Tarjoa salaatti balsamietikkakastikkeen kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 175 kcal735 kJ
- Proteiinia 9 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi