• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillattu kesäkurpitsasalaatti

Grillattu kesäkurpitsasalaatti saa makua fetajuustosta ja mintusta. Tumma balsamietikkakastike kruunaa salaatin.
Grillattu kesäkurpitsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1(400 g)keskikokoinen kesäkurpitsa
    • 1/2(150 g)keltainen paprika
    • 1rklrypsiöljyä
    • 100gPirkka cosmopolitan-salaattia tai jääsalaattia
    • 1ruukkutuoretta minttua
    • mustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi viipaleiksi. Lohko paprika isoiksi lohkoiksi. Sivele kasvisten pintaan öljyä ja grillaa ne nopeasti kuumassa grillissä.
  2. Suikaloi salaatti ja levitä salaattipediksi laakealle vadille. Lisää joukkoon mintunlehdet.
  3. Levitä hieman jäähtyneet kasvikset salaattipedille. Voit asetella kesäkurpitsat rulliksi. Murustele valutetut salaattijuustokuutiot salaatin päälle. Ripottele pinnalle mustapippuria ja koristele mintunlehdillä. Tarjoa salaatti balsamietikkakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 175 kcal735 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1