• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Uunipaahdettu tomaatti-parsasalaatti

Tomaatti-parsasalaatti viimeistellään fetajuustolla ja balsamicosiirapilla. Salaatti tarjotaan ilmakuivatun kinkun kanssa.
Uunipaahdettu tomaatti-parsasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / annos (110g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2-3 cm puumaista osaa. Levitä parsat laakeaan uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Puolita pienet tomaatit ja asettele ne pellille leikkauspinta ylöspäin. Sivele öljy kasvisten pintaan.
  2. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 10-15 minuuttia, tai kunnes parsa on kypsää. Kypsennysaika riippuu parsojen paksuudesta. Lisää pinnalle rouhittua mustapippuria ja murennettu fetajuusto. Valuta salaatin pinnalle balsamicosiirappia. Tarjoa alkupalana ilmakuivatun kinkun kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 100 kcal425 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua