Uunipaahdettu tomaatti-parsasalaatti
Tomaatti-parsasalaatti viimeistellään fetajuustolla ja balsamicosiirapilla. Salaatti tarjotaan ilmakuivatun kinkun kanssa.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 100 kcal / annos (110g)
Ainekset
4 annosta
- 250gtuoretta vihreää parsaa
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- mustapippuria
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Kuori parsat nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2-3 cm puumaista osaa. Levitä parsat laakeaan uunivuokaan tai pellille leivinpaperin päälle. Puolita pienet tomaatit ja asettele ne pellille leikkauspinta ylöspäin. Sivele öljy kasvisten pintaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 10-15 minuuttia, tai kunnes parsa on kypsää. Kypsennysaika riippuu parsojen paksuudesta. Lisää pinnalle rouhittua mustapippuria ja murennettu fetajuusto. Valuta salaatin pinnalle balsamicosiirappia. Tarjoa alkupalana ilmakuivatun kinkun kanssa.
Kategoriat
Ruokalajit Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 110g100 g
- 100 kcal425 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja2 g
- Rasvaa7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi