• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Appelsiinisalaatti

Appelsiinisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 94 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 1jääsalaatti
    • 2appelsiinia
    • 1-2punasipulia

Kastike

    • 1/2sitruunan mehu
    • 2rklöljyä
    • 1rklhunajaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Revi salaatti vadille. Kuori appelsiinit terävällä veitsellä ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa myös kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Asettele appelsiinit ja sipulit kauniisti salaattipedille.
  3. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatin joukkoon. Anna maustua kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos sipulit ovat vahvan makuisia, kuullota niitä hetki öljyssä. Näin maku mietonee.

Ravintosisältö per 100 g

  • 94 kcal394 kJ
  • Proteiinia0,8 g
  • Hiilihydraatteja9,8 g
  • Rasvaa5,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2