• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Nopea poronkäristys

Nopea poronkäristys
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 92,6 kcal / 100 g

Ainekset

    • 480gPirkka poronkäristystä (pakaste)
    • n. 3dlvettä
    • 1/2tlmustapippuria
    • (suolaa)

Puolukkasurvos

    • Pirkka puolukoita (pakaste)
    • siirappia

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna valurautapata tai paistokasari ja sulata siinä rasva. Ruskista jäiset lihat kahdessa erässä. Kääntele lihapalaa padassa ja irrota viipale kerrallaan. Lisää vesi ja pippuri.
  2. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsäksi noin 5 minuuttia.
  3. Survo sulaneet puolukat kulhossa ja mausta kevyesti siirapilla. Tarkista vielä käristyksen maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa puolukkasurvoksen, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata osan vedestä oluella.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 92,6 kcal388 kJ
  • Proteiinia8,47 g
  • Hiilihydraatteja0,05 g
  • Rasvaa6,74 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 45 arvostelua