Nopea poronkäristys
Herkullinen poronkäristys maistuu viilenevinä iltoina. Tarjoa porpnkäristys perunasoseen, puolukkasurvoksen ja ruisleivän kanssa. Nam!
- alle 30 min
- 92,6 kcal / 100 g
Ainekset
- 480gPirkka poronkäristystä (pakaste)
- 2rklPirkka voita
- n. 3dlvettä
- 1/2tlmustapippuria
- (suolaa)
Puolukkasurvos
- Pirkka puolukoita (pakaste)
- siirappia
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Kuumenna valurautapata tai paistokasari ja sulata siinä rasva. Ruskista jäiset lihat kahdessa erässä. Kääntele lihapalaa padassa ja irrota viipale kerrallaan. Lisää vesi ja pippuri.
- Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsäksi noin 5 minuuttia.
- Survo sulaneet puolukat kulhossa ja mausta kevyesti siirapilla. Tarkista vielä käristyksen maku, lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa puolukkasurvoksen, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata osan vedestä oluella.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Sesongit
Ravintosisältö per 100 g
- 92,6 kcal388 kJ
- Proteiinia 8,47 g
- Hiilihydraatteja0,05 g
- Rasvaa6,74 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi