• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 7 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese punajuuret. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää suola ja punajuuret. Anna kiehua kannen alla 30-40 minuuttia, kunnes punajuuret ovat kypsiä.
  2. Kaada keitinvesi pois ja täytä kattila kylmällä vedellä. Näin punajuuret jäähtyvät nopeasti ja kuori irtoaa helposti. Kuori punajuuret. Käytä halutessasi ruoanvalmistukseen tarkoitettuja talouskäsineitä.
  3. Huuhtele rucola, kuivaa ja revi se vadille. Kuutioi omena ja levitä salaatin päälle. Leikkaa punajuuret ja vuohenjuusto puolikuunmuotoisiksi viipaleiksi, ja ryhmittele ne limittäin vadille. Kaada kastiketta ohuena nauhana salaatille.
  4. Leikkaa goudajuusto lastuiksi. Koristele salaatti juustolastuilla ja siemensekoituksella.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5