Päärynä-vuohenjuustoleivätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Päärynä-vuohenjuustoleivät

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Karamellisoitu päärynä, pehmeä vuohenjuusto, rapea leipä ja paahdetut pähkinät - herkullisen makuelämyksen tae! Sopii alkupalaksi sekä paremmaksi iltapalaksi.
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
3/4 dl (35 g)
 
tai
2 (200 g)
 
K-Menu päärynää
tai
1 rkl
 
tai
1 rkl
 
tai
4 viipaletta
 
maalais- tai hapanjuurileipää
tai
1 prk (150 g)
 
tai
 
tuoreita timjaminlehtiä
tai

Valmistus

alle 30 min
Paahda pähkinöitä hetki kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Varo, että eivät tummu liikaa. Siirrä leikkuulaudalle ja rouhi veitsellä pienemmäksi.
Halkaise pestyt päärynät pituussuunnassa ja leikkaa puolikkaat vielä pituussuunnassa kuuteen osaan. Poista siemenkodat.
Kuumenna voi ja hunaja pannulla kiehuvaksi. Lisää joukkoon päärynät ja paista niitä molemmilta puolita muutaman minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä ja karamellisoituvat.
Paahda leivät pannulla tai leivänpaahtimessa. Levitä reilu kerros vuohenjuustoa leivälle. Lisää päälle karamellisoidut päärynät. Viimeistele rouhituilla saksanpähkinöillä, timjamilla ja hunajalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilata.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka juokseva hunaja 500g
    Pirkka juokseva hunaja 500g
    4,69/kpl
    9,38/kg

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti