Päärynä-vuohenjuustoleivät
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Karamellisoitu päärynä, pehmeä vuohenjuusto, rapea leipä ja paahdetut pähkinät - herkullisen makuelämyksen tae! Sopii alkupalaksi sekä paremmaksi iltapalaksi.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
3/4 dl (35 g) | tai |
2 (200 g) | K-Menu päärynää tai |
1 rkl | tai |
1 rkl | tai |
4 viipaletta | maalais- tai hapanjuurileipää tai |
1 prk (150 g) | tai |
tuoreita timjaminlehtiä tai |
Valmistus
alle 30 min
Paahda pähkinöitä hetki kuivalla kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Varo, että eivät tummu liikaa. Siirrä leikkuulaudalle ja rouhi veitsellä pienemmäksi.
Halkaise pestyt päärynät pituussuunnassa ja leikkaa puolikkaat vielä pituussuunnassa kuuteen osaan. Poista siemenkodat.
Kuumenna voi ja hunaja pannulla kiehuvaksi. Lisää joukkoon päärynät ja paista niitä molemmilta puolita muutaman minuutin ajan, kunnes ne saavat hieman väriä ja karamellisoituvat.
Paahda leivät pannulla tai leivänpaahtimessa. Levitä reilu kerros vuohenjuustoa leivälle. Lisää päälle karamellisoidut päärynät. Viimeistele rouhituilla saksanpähkinöillä, timjamilla ja hunajalla.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,0(20 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(33 arvostelua)
- alle 30 min3,7(19 arvostelua)
- alle 30 min4,2(28 arvostelua)
- alle 30 min3,9(15 arvostelua)
- alle 30 min3,6(38 arvostelua)
- alle 15 min3,2(52 arvostelua)
- alle 30 min3,3(34 arvostelua)