Ricotta-bataatticrostinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ricotta-bataatticrostinit

Purppurabataatista valmistetut näyttävät crostinit päällystetään ricottajuustolla, marjoilla, pähkinärouheella ja hunajalla.

  • 12 kpl
  • alle 30 min

Ainekset

12 kpl
    • 2(à 400 g)purppurabataattia
    • 2rkloliiviöljyä

Ricottatäyte

    • 1rs(250 g)ricottajuustoa (Galbani)
    • 125gkarhunvadelmia
    • tai
    • mustikoita
    • n. 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • tuoretta timjamia

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese bataatit ja leikkaa ne viistosti noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele oliiviöljyllä. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes viipaleet ovat pehmeitä.
  2. Levitä viipaleiden päälle ricottajuustoa. Asettele ricottajuuston päälle marjat.
  3. Rouhi pähkinät. Ripottele pähkinärouhetta crostinien päälle.
  4. Valuta lopuksi leipien päälle hunajaa ja viimeistele tuoreella timjamilla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua