Ricotta-bataatticrostinit
Purppurabataatista valmistetut näyttävät crostinit päällystetään ricottajuustolla, marjoilla, pähkinärouheella ja hunajalla.
12 kplalle 30 min
Ainekset
12 kpl
- 2(à 400 g)purppurabataattia
- 2rkloliiviöljyä
Ricottatäyte
- 1rs(250 g)ricottajuustoa (Galbani)
- 125gkarhunvadelmia tai
- mustikoita
- n. 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
- tuoretta timjamia
Valmistus
alle 30 min- Pese bataatit ja leikkaa ne viistosti noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele oliiviöljyllä. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes viipaleet ovat pehmeitä.
- Levitä viipaleiden päälle ricottajuustoa. Asettele ricottajuuston päälle marjat.
- Rouhi pähkinät. Ripottele pähkinärouhetta crostinien päälle.
- Valuta lopuksi leipien päälle hunajaa ja viimeistele tuoreella timjamilla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi