Kaali-vuohenjuustosalaattiReseptin teki kumppani

Kaali-vuohenjuustosalaatti

Raikas ja rapea salaatti syntyy valko- ja punakaalista, jotka maustetaan kermaisella vuohenmaitotuorejuustolla. Nauti sellaisenaan tai tarjoa lisäkkeenä.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Kaali-vuohenjuustosalaatti

    • 250gvalkokaalia
    • 250gpunakaalia
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa valko- ja punakaalit ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruunanmehu. Sekoita kulhossa kaalisuikaleet, vuohenjuusto ja sitruunan mehu. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  2. Tarjoa sellaisenaan tai lisäkesalaattina.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua