Kaali-vuohenjuustosalaatti
Raikas ja rapea salaatti syntyy valko- ja punakaalista, jotka maustetaan kermaisella vuohenmaitotuorejuustolla. Nauti sellaisenaan tai tarjoa lisäkkeenä.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
Kaali-vuohenjuustosalaatti
- 250gvalkokaalia
- 250gpunakaalia
- 2rklsitruunanmehua
- 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
- 1/4tlmustapippuria
- 1tlsuolaa
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa valko- ja punakaalit ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruunanmehu. Sekoita kulhossa kaalisuikaleet, vuohenjuusto ja sitruunan mehu. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Tarjoa sellaisenaan tai lisäkesalaattina.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi