HärkäpapucrostinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Härkäpapucrostinit

Marinoidut härkäpavut nautitaan vuohenjuustopäällysteisten crostinien päältä. Noin 1,35 €/annos*

  • 6-8 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6-8 annosta
    • 350gtuoreita härkäpapuja
    • vettä keittämiseen
    • 1(230 g)Pirkka ranskalainen patonki, paistopiste
    • (öljyä paistamiseen)
    • 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
    • n. 3rklPirkka juoksevaa hunajaa

Marinadi

Lisäksi

    • muutama oksa tuoretta minttua koristeluun
    • 2-3rkljuoksevaa hunajaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Avaa palot ja irrota pavut. Keitä härkäpavut runsaassa vedessä kattilassa pehmeiksi eli noin 5 minuuttia. Tarkista papujen pehmeys puutikulla.
  2. Kaada pavut siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta kunnolla ja kaada kulhoon. Poista jäähtyneistä pavuista kalvot puristamalla papua niin, että kalvo irtoaa.
  3. Yhdistä kaikki marinadiainekset ja lisää papujen sekaan. Jätä sivuun noin tunniksi maustumaan.
  4. Leikkaa patonki viipaleiksi. Paahda palat pannulla öljyssä molemmin puolin rapeiksi ja kauniin kullankeltaisiksi.
  5. Voitele paahdetut patonkipalat vuohenjuustolla.
  6. Valuta pavuista pois ylimääräinen marinadi. Kumoa pavut pannulle ja kuumenna pavut. Nosta kuumia papuja patonkiviipaleiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja tarjoa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua