Härkäpapucrostinit
- Annosmäärä6–8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Marinoidut härkäpavut nautitaan vuohenjuustopäällysteisten crostinien päältä.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
6–8 annosta
350 g | tuoreita härkäpapuja tai |
vettä keittämiseen tai | |
1 (230 g) | Pirkka ranskalainen patonki, paistopiste tai |
(öljyä paistamiseen) tai | |
1 rs (150 g) | tai |
n. 3 rkl | tai |
Marinadi | |
---|---|
1/2 dl | tai |
1/2 dl | sitruunanmehua tai |
1 | iso valkosipulinkynsi tai |
1 1/2 tl | kuivattua minttua tai |
1 tl | suolaa tai |
Lisäksi | |
muutama oksa tuoretta minttua koristeluun tai | |
2–3 rkl | juoksevaa hunajaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 815 kJ / 195 kcal |
Rasva | 7 g |
josta tyydyttynyttä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 24,9 g |
josta sokereita | 10,8 g |
Proteiini | 6,4 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Avaa palot ja irrota pavut. Keitä härkäpavut runsaassa vedessä kattilassa pehmeiksi eli noin 5 minuuttia. Tarkista papujen pehmeys puutikulla.
Kaada pavut siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta kunnolla ja kaada kulhoon. Poista jäähtyneistä pavuista kalvot puristamalla papua niin, että kalvo irtoaa.
Yhdistä kaikki marinadiainekset ja lisää papujen sekaan. Jätä sivuun noin tunniksi maustumaan.
Leikkaa patonki viipaleiksi. Paahda palat pannulla öljyssä molemmin puolin rapeiksi ja kauniin kullankeltaisiksi.
Voitele paahdetut patonkipalat vuohenjuustolla.
Valuta pavuista pois ylimääräinen marinadi. Kumoa pavut pannulle ja kuumenna pavut. Nosta kuumia papuja patonkiviipaleiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja tarjoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lkHinta 1,69/kpl16,90/kg
- Pirkka juokseva hunaja 500gHinta 4,69/kpl9,38/kg
- Santa Maria Minttu, purkki 9gHinta 1,69/kpl187,78/kpl
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,29/kpl5,09/l
- Chavroux vuohenjuusto 150g ranskalainenHinta 4,15/kpl27,67/kg
- Pirkka juokseva hunaja 350gHinta 3,69/kpl10,54/kg
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 8,89/kpl17,78/l
- Sitruuna kgHinta n. 0,45/kpl2,39/kg
- Pirkka valkosipuli 100 g 2lkHinta 1,29/kpl12,90/kg
- Valkosipuli ulkomainen kgHinta n. 0,50/kpl9,95/kg
- Järvikylä vahva minttuHinta 3,99/kpl
- Järvikylä viherminttu rkk FIEtuhinta 1,29/kplnorm. 1,89/kpl
- Pirkka Reilun kaupan juokseva hunaja 350gHinta 5,09/kpl14,54/kg
- Meira Minttu 8g tölkkiHinta 1,19/kpl148,75/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200gHinta 4,79/kpl23,95/kg
- Président Sainte Maure vuohenjuusto 200gHinta 5,09/kpl25,45/kg
- Pirkka Parhaat kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy 500mlHinta 9,99/kpl19,98/l
- Pirkka Luomu ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 7,39/kpl14,78/l
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(15 arviota)
- yli 60 min4,4(9 arviota)
- 30 - 60 min4,2(33 arviota)
- alle 15 min3,1(54 arviota)
- yli 60 min4,0(790 arviota)
- 30 - 60 min2,8(33 arviota)
- alle 30 min3,8(20 arviota)
- 30 - 60 min2,6(12 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (7 arviota)
- A real Irish man4 vuotta sittenThere is nothing here that in any way relates to Irish food.. Green food does not mean Irish food.