Härkäpapucrostinit
Marinoidut härkäpavut nautitaan vuohenjuustopäällysteisten crostinien päältä. Noin 1,35 €/annos*
- 6-8 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6-8 annosta
- 350gtuoreita härkäpapuja
- vettä keittämiseen
- 1(230 g)Pirkka ranskalainen patonki, paistopiste
- (öljyä paistamiseen)
- 1rs(150 g)vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux)
- n. 3rklPirkka juoksevaa hunajaa
Marinadi
- 1/2dlsitruunanmehua
- 1iso valkosipulinkynsi
- 1 1/2tlkuivattua minttua
- 1tlsuolaa
Lisäksi
- muutama oksa tuoretta minttua koristeluun
- 2-3rkljuoksevaa hunajaa
Valmistus
yli 60 min- Avaa palot ja irrota pavut. Keitä härkäpavut runsaassa vedessä kattilassa pehmeiksi eli noin 5 minuuttia. Tarkista papujen pehmeys puutikulla.
- Kaada pavut siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta kunnolla ja kaada kulhoon. Poista jäähtyneistä pavuista kalvot puristamalla papua niin, että kalvo irtoaa.
- Yhdistä kaikki marinadiainekset ja lisää papujen sekaan. Jätä sivuun noin tunniksi maustumaan.
- Leikkaa patonki viipaleiksi. Paahda palat pannulla öljyssä molemmin puolin rapeiksi ja kauniin kullankeltaisiksi.
- Voitele paahdetut patonkipalat vuohenjuustolla.
- Valuta pavuista pois ylimääräinen marinadi. Kumoa pavut pannulle ja kuumenna pavut. Nosta kuumia papuja patonkiviipaleiden päälle. Valuta päälle hunajaa ja tarjoa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
There is nothing here that in any way relates to Irish food.. Green food does not mean Irish food.