Hunajaista hedelmäsalaattia jogurttikastikkeessaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hunajaista hedelmäsalaattia jogurttikastikkeessa

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Hunajaista hedelmäsalaattia jogurttikastikkeessa on raikaas jälkiruoka tai maistuva välipala.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
300 g
 
Pirkka viinirypäleitä
tai
n. 350 g
 
hunajamelonia
tai
2–3
 
persimonia tai sharonia
tai
1 rkl
 
tai
1/2 dl
 
tai

Jogurttikastike

1 tlk (200 g)
 
Bulgarian jogurttia
tai
1/2 tl
 
kardemummaa
tai
ripaus
 
inkivääriä
tai
1 1/2 rkl
 
sokeria
tai

Koristeeksi

1/2 dl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
310 kJ / 74 kcal
Rasva
1,5 g
josta tyydyttynyttä
0,4 g
Hiilihydraatit
13,1 g
josta sokereita
13 g
Proteiini
1,1 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Halkaise vinirypäleet. Kuori hunajameloni ja perimonit. Paloittele ne. Kiehauta kattilassa omenatäysmehu ja hunaja. Jäähdytä hieman ja kaada seos hedelmille.

Valuta jogurttia suodatinpaperin läpi noin 10 minuuttia. Mausta jogurtti sokerilla, kardemummalla ja inkiväärillä.

Paahda mantelilastut paistinpannussa. Annostele hedelmät ja kastike jälkiruokakulhoihin. Ripottele pinnalle mantelilastuja.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka juokseva hunaja 350g
    Hinta 3,69/kpl
    10,54/kg
  • Pirkka omenatäysmehu 1l
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/l
  • Pirkka mantelilastu 100g
    Hinta 2,09/kpl
    20,90/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti