Paistettu parsa ja parmesaania
Loihdi helposti herkullinen alkupala tai lisäke -paahda vihreät pikkuparsat kevyesti pannulla ja viimeistele sitruunalla ja parmesaanilla. Nam! Noin 2,15€/annos.*
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 100 g)PIrkka Parhaat vihreitä pikkuparsoja
- 1rkloliiviöljyä
- 1/2sitruunaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Huuhtele ja kuivaa parsat. Kuumenna öljy pannulla ja paista parsoja käännelle pari minuuttia, kunnes ne pehmenevät hieman ja saavat väriä. Parsat saavat jäädä napakoiksi. Voit myös grillata parsat.
- Nosta pikkuparsat tarjoiluvadille. Valuta päälle sitruunanmehua (1-2 tl) ja ripottele sitruunankuorta (1 tl). Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle parmesaania ja tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Oli raikas uusi idea vihreälle parsalle! Sitruuna tuo kivan aromin parsalle ja parmesaani suolaisuutta!