• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaneliwokatut omenat

Kaneliwokatut omenat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta
    • 8-10(n. 1 kg)omenaa

Paistamiseen

Lisäksi

    • vaniljajäätelöä

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori tai pese omenat ja paloittele ne paksuhkoiksi suikaleiksi.
  2. Kuumenna voi wokki- tai paistinpannussa. Lisää omenasuikaleet ja kääntele niitä hetki kuumassa rasvassa.
  3. Kun omenat ovat kuumia ja hieman pehmenneitä, ripottele päälle sokeri, kaneli ja kardemumma. Kääntele varovasti paistinlastalla niin, että mausteet sekoittuvat.
  4. Kaada wokatut omenat laakealle tarjoiluvadille ja valuta pinnalle vaaleaa siirappia. Tarjoa jälkiruoka kuumana kylmän vaniljajäätelön kanssa.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 172 kcal716 kJ
  • Proteiinia0,3 g
  • Hiilihydraatteja22,9 g
  • Rasvaa4,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6