
Rypäle-brieleivät
Rypäle-brieleivät ovat koukuttavia cocktail-paloja ja sopivat hienompiinkin juhliin.Tarjoa leipäset heti esimerkiksi alkuruokana tai pikkusuolaisena glögin kanssa.
10 annostaalle 15 min165 kcal / annos (80g)
Ainekset
10 annosta
- 1pkt(200 g)Pirkka briejuustoa
- 1/2pieni (40 g)punasipuli
- 1rklhunajaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- persiljaa tai timjamia hienonnettuna
Valmistus
alle 15 min- Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi juusto hieman vinottain.
- Kuutioi rypäleet, hienonna punasipuli ja sekoita ne kulhossa. Mausta etikalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon persilja ja sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
- Annostele leiville ensin juustoa ja sitten rypäleseosta. Tarjoa rypäle-brieleivät heti esimerkiksi alkuruokana tai pikkusuolaisena glögin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 80g100 g
- 165 kcal690 kJ
- Proteiinia 6,1 g
- Hiilihydraatteja19,8 g
- Rasvaa6,71 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi