• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rypäle-brieleivät

Rypäle-brieleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 165 kcal / annos (80g)

Ainekset

10 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi juusto hieman vinottain.
  2. Kuutioi rypäleet, hienonna punasipuli ja sekoita ne kulhossa. Mausta etikalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon persilja ja sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.
  3. Annostele leiville ensin juustoa ja sitten rypäleseosta. Tarjoa rypäle-brieleivät heti esimerkiksi alkuruokana tai pikkusuolaisena glögin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 165 kcal690 kJ
  • Proteiinia6,1 g
  • Hiilihydraatteja19,8 g
  • Rasvaa6,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu