Pakastemarjat marinadissa
Marinoiduista marjoista ja kermavaahdosta syntyy helppo ja herkullinen jälkiruoka.
yli 60 min132 kcal / 100 g
Ainekset
Marinadi
- 2dlvettä
- 1dlhunajaa
- 1/2dlsitruunan mehua
- (n. 2 rklsitruunan kuorisuikaleita)
Päälle
- 1dlkuohukermaa
- 1rklsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
Valmistus
yli 60 min- Annostele pakastemarjat kohmeisina annoskulhoihin. Mittaa marinadin ainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada seos vähän jäähtyneenä marjojen päälle. Anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan.
- Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla. Tarjoa marinoitujen marjojen kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 132 kcal553 kJ
- Proteiinia 0,7 g
- Hiilihydraatteja20,1 g
- Rasvaa4,94 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Mikä tuon sitruunamehun yksikkö on tarkoitus olla?
Kuusenkerkkä, kiitos kysymyksestäsi, sitruunamehua tulee marinadiin 1/2 dl.