Marja-hedelmäkimara
Jouluinen kardemumma maustaa perinteisen marja-hedelmähyytelön. Annokset koristellaan kermavaahdolla.
- yli 60 min
- 86,2 kcal / 100 g
Ainekset
- 1ps(400 g)Pirkka marjasekoitusta
- n. 150gvihreitä viinirypäleitä
- 1tlk(425 g)Pirkka persikoita
- 5dlvettä
- 1tlkardemummaa
- 1 1/2dlhyytelösokeria
Koristeeksi
- 1/2rklsokeria
- 1tlvanilliinisokeria
Valmistus
yli 60 min- Jaa jäinen marjasekoitus jalallisiin laseihin. Huuhtele rypäleet, halkaise ne ja poista siemenet. Valuta persikat liemestään ja kuutioi ne. Lisää rypäleet ja persikat laseihin.
- Kuumenna vesi kattilassa. Sekoita joukkoon kardemumma ja hyytelösokeri. Kuumenna niin kauan, että seos muuttuu läpikuultavaksi. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hieman.
- Kaada liemi kuumana laseihin. Anna hyytyä kylmässä 1-2 tuntia. Koristele kermavaahdolla, joka on maustettu sokerilla ja vanilliinisokerilla.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 86,2 kcal360 kJ
- Proteiinia 0,57 g
- Hiilihydraatteja14,6 g
- Rasvaa2,5 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi