• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Marja-hedelmäkimara

Jouluinen kardemumma maustaa perinteisen marja-hedelmähyytelön. Annokset koristellaan kermavaahdolla.
Marja-hedelmäkimara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 86,2 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1ps(400 g)Pirkka marjasekoitusta
    • n. 150gvihreitä viinirypäleitä
    • 5dlvettä
    • 1tlkardemummaa
    • 1 1/2dlhyytelösokeria

Koristeeksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Jaa jäinen marjasekoitus jalallisiin laseihin. Huuhtele rypäleet, halkaise ne ja poista siemenet. Valuta persikat liemestään ja kuutioi ne. Lisää rypäleet ja persikat laseihin.
  2. Kuumenna vesi kattilassa. Sekoita joukkoon kardemumma ja hyytelösokeri. Kuumenna niin kauan, että seos muuttuu läpikuultavaksi. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hieman.
  3. Kaada liemi kuumana laseihin. Anna hyytyä kylmässä 1-2 tuntia. Koristele kermavaahdolla, joka on maustettu sokerilla ja vanilliinisokerilla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 86,2 kcal360 kJ
  • Proteiinia0,57 g
  • Hiilihydraatteja14,6 g
  • Rasvaa2,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille