• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Palsternakka-kinkkupannari

Palsternakka-kinkkupannari maistuu iltapalana tai vaikkapa viikonlopun lounaana koko perheelle. Tämäkin resepti vain n. 0,85€/annos*.
Palsternakka-kinkkupannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 210 kcal / annos (200g)

Ainekset

8 annosta

Pannukakkutaikina

    • 8dltäysmaitoa
    • 6kananmunaa
    • 3dlvehnäjauhoja
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlrouhittua maustepippuria

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa maidon joukkoon munat ja jauhot. Anna taikinan turvota.
  2. Kuori palsternakat ja leikkaa ne ohuiksi veneiksi. Kuori paloittele sipulit. Levitä palsternakat ja sipulit uunivuokaan (30 x 35 cm) tai uunipannulle leivinpaperin päälle. Valuta päälle öljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
  3. Suikaloi sillä aikaa kinkku ja hienonna lehtipersilja. Lisää pannukakkutaikinaan mausteet. Nosta uunipannu uunista ja lisää kinkkukuutiot.
  4. Kaada päälle taikina ja ripottele pinnalle persilja. Paista vielä noin 25 minuuttia, kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja kypsä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 210 kcal900 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua