• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkanapannari

Porkkanapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8 palaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pannarin kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa porkkanapannari puolukkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 123 kcal515 kJ
  • Proteiinia4,56 g
  • Hiilihydraatteja18,1 g
  • Rasvaa3,97 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8