Porkkanapannari
Porkkanapannukakku on virkistävää vaihtelua perinteiselle pannarille. Se sopii mainiosti jälkiruoaksi, mutta myös vaikkapa välipalaksi. Kokeile ja ihastu!
8 palaa30 - 60 min123 kcal / 100 g
Ainekset
8 palaa
- 1pkt(500 g)Pirkka Luomu porkkanasosetta
- 5dlmaitoa
- 4dlvehnäjauhoja
- 1/2tlsuolaa
- 3kananmunaa
- 2rklöljyä
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita pannarin kaikki ainekset keskenään. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa porkkanapannari puolukkahillon kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 123 kcal515 kJ
- Proteiinia 4,56 g
- Hiilihydraatteja18,1 g
- Rasvaa3,97 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi