• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pannari

Pannari eli pannukakku maistuu tuoreena marjojen, hillon ja jäätelön kanssa. Kokeile myös suolaisten täytteiden kanssa. Resepti vain noin 0,30 €/annos*.
Pannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • Pirkka mansikka-, vadelma- tai lettuhilloa
    • marjoja
    • vaniljajäätelöä tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon jauhot, munat, rasva ja suola. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
  3. Paloittele pannukakku näppärästi saksilla. Tarjoa lisäksi hilloa, marjoja ja jäätelöä tai vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.

Tiesitkö että...

Vinkki! Korvaa 1 dl jauhoista ohra-, ruis- tai grahamjauhoilla. Myös kaurahiutaleet sopivat pannaritaikinaan. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal583 kJ
  • Proteiinia6,11 g
  • Hiilihydraatteja18,6 g
  • Rasvaa4,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6
  • Omnom25.4.2017

    En onnistunut tällä reseptillä. Pannukakusta tuli todella liian suolaista, eikä paistunut kunnolla. Sisältä raaka ja sitkeä, vaikka paistoin yli puoli tuntia.

  • kotikokki30.1.2016

    Tein pannaria tällä reseptillä, ja valitettavasti se epäonnistui aivan täysin. Vaikka kuinka pitkään paistoin, pannari jäi raa'aksi sisältä ja tummeni liikaa päältä. Myös maku oli paha. Harmitti!