• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-mansikkavohvelit

Vuohenjuusto-mansikkavohvelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 217 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 2kananmunaa
    • 2dlPirkka vehnäjauhoja
    • 1dlohrajauhoja
    • 1/2tlleivinjauhetta
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlsokeria
    • 2rkljuoksevaa margariiinia

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja juokseva rasva. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Kuumenna vohvelirauta ja lisää pannulle hieman rasvaa. Paista taikinasta vohveliraudalla ohuita vohveleita. Pidä vohvelit vohvelit kuumina esimerkiksi uunissa tai foliolla peitettyinä.
  3. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja vaahdota kerma. Tarjoa vohvelit vuohenjuuston, kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 217 kcal908 kJ
  • Proteiinia8,24 g
  • Hiilihydraatteja14,1 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3