Hyppää sisältöön
Vuohenjuusto-mansikkavohvelitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuusto-mansikkavohvelit

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Vuohenjuusto-mansikkavohvelit maistuvat brunssilla!
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

8 annosta

Paistamiseen

  • juoksevaa margariinia

Täyte

Ravintosisältö

  • Energia
    888 kJ / 212 kcal
  • Rasva
    13,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    7,8 g
  • Hiilihydraatit
    13,4 g
  • josta sokereita
    2,8 g
  • Proteiini
    8,1 g
  • Suola
    0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja juokseva rasva. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Kuumenna vohvelirauta ja lisää pannulle hieman rasvaa. Paista taikinasta vohveliraudalla ohuita vohveleita. Pidä vohvelit vohvelit kuumina esimerkiksi uunissa tai foliolla peitettyinä.
  3. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja vaahdota kerma. Tarjoa vohvelit vuohenjuuston, kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (9 arviota)