Vuohenjuusto-mansikkavohvelit
Vuohenjuusto-mansikkavohvelit maistuvat brunssilla!
8 annosta30 - 60 min217 kcal / 100 g
Ainekset
8 annosta
- 2kananmunaa
- 1dlohrajauhoja
- 1/2tlleivinjauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlsokeria
- 2rkljuoksevaa margariiinia
Paistamiseen
- juoksevaa margariinia
Täyte
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 1tlk(2 dl)kuohukermaa
- mansikkahilloa
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon maito, jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja juokseva rasva. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
- Kuumenna vohvelirauta ja lisää pannulle hieman rasvaa. Paista taikinasta vohveliraudalla ohuita vohveleita. Pidä vohvelit vohvelit kuumina esimerkiksi uunissa tai foliolla peitettyinä.
- Viipaloi vuohenmaitojuusto ja vaahdota kerma. Tarjoa vohvelit vuohenjuuston, kermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 217 kcal908 kJ
- Proteiinia 8,24 g
- Hiilihydraatteja14,1 g
- Rasvaa14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi