• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mustikkapannukakku

Kardemummalla maustettu mustikkapannukakku valmistuu helposti uunissa. Tämäkin resepti vain n. 0,50€/annos*.
Mustikkapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8-10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 270 kcal / annos (200g)

Ainekset

8-10 annosta
    • 4kananmunaa
    • 5dlPirkka vehnäjauhoja
    • 1/2dlFlora Culinesse juoksevaa margariinia
    • 1tlsuolaa
    • 1tlkardemummaa

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon loput taikinan ainekset. Anna turvota noin 1/2 tuntia.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Ripottele jäiset mustikat ja sokeri taikinan pinnalle.
  3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa mustikkapannukakku vaniljajäätelön kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2014. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 270 kcal1 140 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja35 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20
  • Katti8.8.2016

    Tuli tosi hyvää! Laitoin Culinessen sijasta 50 g sulatettua margariinia, ja vastapoimittuja mustikoita lisäsin reippaasti yli 200 g :P