MustikkapannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkapannukakku

  • Annosmäärä8–10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kardemummalla maustettu mustikkapannukakku valmistuu helposti uunissa.

    Ainekset

    8–10 annosta
    1 l
     
    tai
    4
     
    kananmunaa
    tai
    5 dl
     
    tai
    1/2 dl
     
    Flora Culinesse juoksevaa margariinia
    tai
    1 tl
     
    suolaa
    tai
    1 tl
     
    kardemummaa
    tai

    Pinnalle

    1 ps (200 g)
     
    tai
    2 rkl
     
    sokeria
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    638 kJ / 152 kcal
    Rasva
    5,2 g
    josta tyydyttynyttä
    1,4 g
    Hiilihydraatit
    19,1 g
    josta sokereita
    5,7 g
    Proteiini
    6,6 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon loput taikinan ainekset. Anna turvota noin 1/2 tuntia.

    Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Ripottele jäiset mustikat ja sokeri taikinan pinnalle.

    Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa mustikkapannukakku vaniljajäätelön kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
      Hinta 0,95/kpl
      0,95/l
    • Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kg
      Hinta 1,69/kpl
      0,85/kg
    • Pirkka juokseva kasviöljyvalmiste 500ml
      Hinta 1,75/kpl
      3,50/l
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka kardemumma 8g rouhittu
      Hinta 0,85/kpl
      106,25/kg
    • Pirkka suomalainen mustikka 200 g pakaste
      Hinta 1,75/kpl
      8,75/kg
    • Pirkka sokeri 1 kg
      Hinta 1,55/kpl
      1,55/kg
    • Pirkka kevytmaito 5dl
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/l
    • Pirkka suomalainen kevytmaito 1,5l
      Hinta 1,69/kpl
      1,13/l
    • Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 g
      Hinta 1,49/kpl
      4,28/kg
    • Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 g
      Hinta 1,69/kpl
      4,14/kg
    • Keiju juokseva rypsiöljyvalmiste 500ml
      Hinta 2,39/kpl
      4,78/l
    • Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmiste 500ml
      Hinta 3,09/kpl
      6,18/l
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Meira Kardemumma 8 g kokonainen ps
      Hinta 1,19/kpl
      148,75/kg
    • Meira kardemumma jauhettu 8g pussi mauste
      Hinta 0,99/kpl
      123,75/kg
    • Pirkka suomalainen mustikka 500g pakaste
      Hinta 4,09/kpl
      8,18/kg
    • Pakkasmarja mustikka 1kg suomalainen pakaste
      Hinta 9,65/kpl
      9,65/kg
    • Dansukker Taloussokeri 1kg
      Hinta 1,59/kpl
      1,59/kg
    • K-Menu sokeri 1 kg
      Hinta 1,34/kpl
      1,34/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (113 arviota)

    • Tiina
      1 vuosi sitten
      On kyllä mauton kun sokeri puuttuu. Pohjan kooste on silti hyvä. Mikäli lisuke on makea, toimii tämä hyvin.
    • Jasmin
      3 vuotta sitten
      Ihan kiva resepti, mutta jos olet tottunut makeaan pannariin, niin tämä on todella sokeriton. Itselle tuli yllätyksenä makean puute
    • Minna
      5 vuotta sitten
      Onko ohje kopioitu/muokattu Pikku Myyn mustikkapannukakusta? Siinä on samalaiset ohjeet kuin tässä.
    • K-Kuluttajapalvelu
      5 vuotta sitten
      Minna, resepti on tehty K-koekeittiöllä.
    • Kokeilija
      5 vuotta sitten
      Helppo ohje, hyvää on mutta vähän liian veteläksi jäi. Olen tämän nyt kahteen kertaan tehnyt ja yhtä vetelää ollut.
    • Kotitalousope
      5 vuotta sitten
      Tämä koekeittiön reseptin ainesuhteet ovat oikeat ja hyväksi havaitut jo aikoinaan kotitalousopettajaksi opiskellessani: nesteen määrästä puolet jauhoja. Itse vatkaan aina ensin munat ( yl. 3), sokerin ja suolankin sekaisin ennen kuin lisään nesteen ja sitten jauhot. Helpompi saada sileä taikina. Uunit ovat yksilöllisiä, annetussa ajassa pitäisi kypsyä. Omassa uunissani laitan pellin keskitasoa hiemam.ylemmäksi ja hyvää tulee.
    • Johanna
      5 vuotta sitten
      Mustikkapannukakku vaikuttaa hyvältä. Täytyy ehdottomasti kokeilla💞
    • Eha8
      6 vuotta sitten
      Mustikkapannukakku minulle uutta, jäiset mustikat taikinan päälle. Kokeilin. Hyvää. Mustikka sattuu olemaan minulle jokapäivinen marja aamupuuron kanssa. P.s. ensimmäinen kerta tutkin teidän reseptejänne. Saitte uuden seuraajan.
    • Katti
      7 vuotta sitten
      Tuli tosi hyvää! Laitoin Culinessen sijasta 50 g sulatettua margariinia, ja vastapoimittuja mustikoita lisäsin reippaasti yli 200 g :P