Hyppää sisältöön
MustikkapannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkapannukakku

  • Annosmäärä8–10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Kardemummalla maustettu mustikkapannukakku valmistuu helposti uunissa.

    Ainekset

    8–10 annosta

    Pinnalle

    Ravintosisältö

    • Energia
      649 kJ / 155 kcal
    • Rasva
      5,2 g
    • josta tyydyttynyttä
      1,4 g
    • Hiilihydraatit
      19,5 g
    • josta sokereita
      5,9 g
    • Proteiini
      6,6 g
    • Suola
      0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon loput taikinan ainekset. Anna turvota noin 1/2 tuntia.
    2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Ripottele jäiset mustikat ja sokeri taikinan pinnalle.
    3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa mustikkapannukakku vaniljajäätelön kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,8 (114 arviota)

    • Valveilla
      9 kuukautta sitten
      On todella hyvää! Olen tehnyt tätä monta kertaa eri marjoista. Jos tykkää makeasta, niin kannattaa lisätä sokeria. Resepti on tarkoitettu tarjottavaksi vaniljajäätelön kanssa, jonka kanssa se on kyllä herkullisin. Nam!
    • Tiina
      2 vuotta sitten
      On kyllä mauton kun sokeri puuttuu. Pohjan kooste on silti hyvä. Mikäli lisuke on makea, toimii tämä hyvin.
    • Jasmin
      4 vuotta sitten
      Ihan kiva resepti, mutta jos olet tottunut makeaan pannariin, niin tämä on todella sokeriton. Itselle tuli yllätyksenä makean puute
    • Minna
      6 vuotta sitten
      Onko ohje kopioitu/muokattu Pikku Myyn mustikkapannukakusta? Siinä on samalaiset ohjeet kuin tässä.
    • K-Kuluttajapalvelu
      6 vuotta sitten
      Minna, resepti on tehty K-koekeittiöllä.
    • Kokeilija
      6 vuotta sitten
      Helppo ohje, hyvää on mutta vähän liian veteläksi jäi. Olen tämän nyt kahteen kertaan tehnyt ja yhtä vetelää ollut.
    • Kotitalousope
      7 vuotta sitten
      Tämä koekeittiön reseptin ainesuhteet ovat oikeat ja hyväksi havaitut jo aikoinaan kotitalousopettajaksi opiskellessani: nesteen määrästä puolet jauhoja. Itse vatkaan aina ensin munat ( yl. 3), sokerin ja suolankin sekaisin ennen kuin lisään nesteen ja sitten jauhot. Helpompi saada sileä taikina. Uunit ovat yksilöllisiä, annetussa ajassa pitäisi kypsyä. Omassa uunissani laitan pellin keskitasoa hiemam.ylemmäksi ja hyvää tulee.
    • Johanna
      7 vuotta sitten
      Mustikkapannukakku vaikuttaa hyvältä. Täytyy ehdottomasti kokeilla💞
    • Eha8
      7 vuotta sitten
      Mustikkapannukakku minulle uutta, jäiset mustikat taikinan päälle. Kokeilin. Hyvää. Mustikka sattuu olemaan minulle jokapäivinen marja aamupuuron kanssa. P.s. ensimmäinen kerta tutkin teidän reseptejänne. Saitte uuden seuraajan.
    • Katti
      8 vuotta sitten
      Tuli tosi hyvää! Laitoin Culinessen sijasta 50 g sulatettua margariinia, ja vastapoimittuja mustikoita lisäsin reippaasti yli 200 g :P