• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo saariston pannukakku

Tämä resepti n. 0,25€/annos*.
Helppo saariston pannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 palaa
  • 30 - 60 min
  • 70,7 kcal / annos (50g)

Ainekset

16 palaa

Lisäksi

    • 1tlk(2 dl)vispikermaa
    • 1tlvanilliinisokeria
    • mansikka- tai vadelmahilloa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maito, puuro, munat ja jauhot keskenään. Mausta sokerilla, kardemummalla ja suolalla.
  2. Kaada taikina uunipellille (voidellun) leivinpaperin päälle.
  3. Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Vaahdota kerma ja mausta se vanilliinisokerilla. Tarjoa lisäksi mansikka- tai vadelmahilloa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit käyttää pannukakkuun myös tähteeksi jäänyttä manna- tai riisipuuroa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 70,7 kcal296 kJ
  • Proteiinia2,4 g
  • Hiilihydraatteja6,22 g
  • Rasvaa3,99 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille20