Rukiinen lohipizza
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Pizza on täydellistä viikonloppuruokaa. Rukiinen lohipizza maistuu herkulliselta.
Ainekset
4 annosta
1 annos | rukiista pizzapohjataikinaa tai |
1 tlk (390 g) | tai |
1 (125 g) | fenkoli tai |
1 pkt (150 g) | tai |
1 dl | tai |
2 rkl | sitruunamehua tai |
1/2 ruukku | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa.
Levitä pizzapohjalle pizzakastiketta ja ohueksi viipaloitu fenkoli. Paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 7–10 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
Asettele kypsän pizzan pinnalle kylmäsavulohiviipaleita. Valuta päälle sitruunamehulla ohennettua majoneesia ja viimeistele pizza tillillä.
Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Rukiinen pizzapohja".
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka pizzapohja-ainekset 360 gHinta 2,25/kpl6,25/kg
- Pirkka pizzakastike 390gHinta 1,95/kpl5,00/kg
- Pirkka suomalainen kylmäsavustettu kirjolohifilee 150g viipaloituHinta 4,99/kpl33,27/kg
- Hellmann's Real majoneesi 400gHinta 5,39/kpl13,47/kg
- Pirkka suomalainen tilli ruukussaHinta 1,49/kpl
- Sitruuna kgHinta n. 0,51/kpl2,69/kg
- Pirkka Parhaat pizzakastike 390g PizzanpaistajatHinta 1,69/kpl4,33/kg
- Mutti pizzakastike 400gHinta 1,75/kpl4,38/kg
- Pirkka suomalainen kylmäsavustettu kirjolohifilee 400gHinta 13,95/kpl34,87/kg
- Kalaneuvos kylmäsavukirjolohisiivu 150gHinta 7,99/kpl53,27/kg
- Pirkka Täysmajoneesi 380g 80%Hinta 3,29/kpl8,66/kg
- Pirkka majoneesi 250gHinta 2,25/kpl9,00/kg
- Pirkka tilli 50gHinta 2,19/kpl43,80/kg
- Järvikylä tilli ruukku SuomiHinta 1,59/kpl
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(27 arviota)
- yli 60 min4,8(5 arviota)
- 30 - 60 min3,3(72 arviota)
- yli 60 min2,3(21 arviota)
- 30 - 60 min4,3(13 arviota)
- yli 60 min4,3(15 arviota)
- yli 60 min3,5(15 arviota)
- yli 60 min3,3(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (45 arviota)
- Kepeli5 vuotta sittenNo nyt on maut kohdillaan! Hyvä! Suosittelen kuitenkin tekemään majoneesin, pitsapohjan ja kastikkeen itse. Tai kastikkeen sijaan käyttämään hyvälaatuista tomaattimurskaa tuoreena.