• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rukiinen lohipizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rukiinen lohipizza

Noin 2,10€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa.
  2. Levitä pizzapohjalle pizzakastiketta ja ohueksi viipaloitu fenkoli. Paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 7-10 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
  3. Asettele kypsän pizzan pinnalle kylmäsavulohiviipaleita. Valuta päälle sitruunamehulla ohennettua majoneesia ja viimeistele pizza tillillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Rukiinen pizzapohja". *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 20 arvostelua
  • Kepeli6.11.2017

    No nyt on maut kohdillaan! Hyvä! Suosittelen kuitenkin tekemään majoneesin, pitsapohjan ja kastikkeen itse. Tai kastikkeen sijaan käyttämään hyvälaatuista tomaattimurskaa tuoreena.