Artisokka-pestopizza
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Sitruunapestolla maustettu ja artisokilla täytetty pizza vie ajatukset suoraan Italiaan.
Ainekset
6 annosta
- 1 annos nopeaa italialaista pizzapohjataikinaa
- n. 1 dl Pirkka sitruunapestoa
- 1 prk (280 g/180 g) Pirkka Parhaat artisokansydämiä öljyssä
- 1/2 ruukku tuoretta basilikaa
- 1 dl Pirkka Parhaat parmesaania lastuina
Ravintosisältö
- Energia1 334 kJ / 319 kcal
- Rasva20,4 g
- josta tyydyttynyttä4,1 g
- Hiilihydraatit24,2 g
- josta sokereita2,3 g
- Proteiini7,6 g
- Suola2,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa.
- Levitä pizzapohjalle pestokastiketta ja paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 8–12 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
- Halkaise artisokansydämet puoliksi ja asettele ne kypsän pizzapohjan päälle. Revi lisäksi basilkan lehtiä ja höylää parmesaanijuustosta lastuja.
Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja".
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(22 arviota)
- yli 60 min3,2(11 arviota)
- 30 - 60 min3,4(11 arviota)
- yli 60 min4,3(15 arviota)
- 30 - 60 min4,0(5 arviota)
- yli 60 min3,5(22 arviota)
- Videoyli 60 min4,6(97 arviota)
- yli 60 min2,3(21 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (8 arviota)