Hyppää sisältöön
Artisokka-pestopizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Artisokka-pestopizza

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
Sitruunapestolla maustettu ja artisokilla täytetty pizza vie ajatukset suoraan Italiaan.

    Ainekset

    6 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      1 334 kJ / 319 kcal
    • Rasva
      20,4 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,1 g
    • Hiilihydraatit
      24,2 g
    • josta sokereita
      2,3 g
    • Proteiini
      7,6 g
    • Suola
      2,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    yli 60 min
    1. Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa.
    2. Levitä pizzapohjalle pestokastiketta ja paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 8–12 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
    3. Halkaise artisokansydämet puoliksi ja asettele ne kypsän pizzapohjan päälle. Revi lisäksi basilkan lehtiä ja höylää parmesaanijuustosta lastuja.
    Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja".

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 5,0 (8 arviota)