• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Artisokka-pestopizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Artisokka-pestopizza

Sitruunapestolla maustettu ja artisokilla täytetty pizza vie ajatukset suoraan Italiaan. Noin 1,35€/annos.

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Jaa taikina kahteen isompaan pizzaan tai valmista kuusi pienempää annospizzaa.
  2. Levitä pizzapohjalle pestokastiketta ja paista pohjia 250 asteessa uunin alatasolla 8-12 minuuttia riippuen pizzapohjien koosta.
  3. Halkaise artisokansydämet puoliksi ja asettele ne kypsän pizzapohjan päälle. Revi lisäksi basilkan lehtiä ja höylää parmesaanijuustosta lastuja.

Tiesitkö että...

Vinkki! Katso pizzapohjan ohje hakusanalla "Nopea italialainen pizzapohja". *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua