Anjovispizza
Klassinen italialainen pizza höystetään vain muutamalla täytteellä. Anjoviksen, mozzarellan ja tomaatin liitto on täydellinen. Noin 6,75€/annos.
- 2 kpl
- yli 60 min
Ainekset
2 kpl
- 1annosItalialaista pizzapohjaa (ks. erillinen resepti)
- 1 1/2dlpaahdettua tomaattikastiketta (ks. erillinen resepti)
Täyte
- 2pkt(à 125 g/ 220 g)Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa
- 1tlk(100/65 g)Pirkka anjovisfileitä
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 2-3rklPirkka kapriksia
- 1ruukkutuoretta basilikaa
Valmistus
yli 60 min- Valmista italialainen pizzapohjataikina ja paahdettu tomaattikastike ohjeen mukaan.
- Levitä pellille paineltujen pizzapohjien päälle tomaattikastike ja esipaista pizzapohjia uunin alatasolla 10 minuuttia.
- Valuta ja revi mozzarellat. Valuta anjovisfileet ja leikkaa pitkittäin kahtia.
- Levitä esipaistettujen pizzapohjien päälle mozzarellaa, anjovisfileitä, oliiveja ja miniluumutomaatteja sekä kapriksia.
- Jatka paistamista vielä uunin ylätasolla noin 4 minuuttia.
- Revi päälle tuoretta basilikaa ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi