• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
AnjovispizzaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Anjovispizza

Klassinen italialainen pizza höystetään vain muutamalla täytteellä. Anjoviksen, mozzarellan ja tomaatin liitto on täydellinen. Noin 6,75€/annos.

  • 2 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

2 kpl
    • 1annosItalialaista pizzapohjaa (ks. erillinen resepti)
    • 1 1/2dlpaahdettua tomaattikastiketta (ks. erillinen resepti)

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Valmista italialainen pizzapohjataikina ja paahdettu tomaattikastike ohjeen mukaan.
  2. Levitä pellille paineltujen pizzapohjien päälle tomaattikastike ja esipaista pizzapohjia uunin alatasolla 10 minuuttia.
  3. Valuta ja revi mozzarellat. Valuta anjovisfileet ja leikkaa pitkittäin kahtia.
  4. Levitä esipaistettujen pizzapohjien päälle mozzarellaa, anjovisfileitä, oliiveja ja miniluumutomaatteja sekä kapriksia.
  5. Jatka paistamista vielä uunin ylätasolla noin 4 minuuttia.
  6. Revi päälle tuoretta basilikaa ennen tarjoamista.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua