• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekonimuffinssit

Suolaiset pekonimuffinit maistuvat aamiaisella tai kahvipöydän suolaisena tarjottavana. Koristele muffinit pekonimurulla kuppikakkujen tapaan.Tämäkin resepti vain n. 0,70€/annos*.
Pekonimuffinssit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 180 kcal / annos (60g)

Ainekset

12 kpl

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä pekoniviipaleet leivinpaperin päälle pellille. Pane pelti kylmään uuniin ja säädä lämpötila 225 asteeseen. Paista noin 20 minuuttia riippuen uunin lämpenemisnopeudesta. Nosta rapeat pekonit hetkeksi talouspaperin päälle valumaan. Hienonna pekonit.
  2. Sulata rasva ja lisää joukkoon kananmunat, kermaviili sekä hienonnetut maustekurkkuviipaleet. Lisää juustoraaste ja puolet pekonimurusta. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos taikinaan varovasti sekoittaen.
  3. Jaa taikina muffinivuokiin tai voidellulle muffinipellille. Paista uunin toiseksi alimmalla tasolla 225 asteessa 12-15 minuuttia.
  4. Kuorruta hieman jäähtyneet muffinit tuorejuustolla (notkista tarvittaessa tilkalla maitoa). Ripottele muffinien pinnalle loput pekonimurut.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 60g100 g

  • 180 kcal737 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille17