• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pienet annosmunakkaat

Pienet annosmunakkaat sopivat hyvin brunssipöytään. Valmista jokaiselle syöjälle oma munakas muffinipellillä.
Pienet annosmunakkaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • 30 - 60 min
  • 67 kcal / annos (50g)

Ainekset

12 annosta
    • 1pkt(170 g)HK Amerikan pekonia
    • 1(100 g)sipuli
    • 1(170 g)punainen paprika
    • 6kananmunaa
    • n. 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Voiteluun

    • voita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa pekoni kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja hienonna paprika.
  2. Kypsennä pekoni paistinpannulla. Lisää sipulit kuullottumaan. Lisää lopuksi myös paprikakuutiot. Siirrä pannu pois levyltä.
  3. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki haarukalla. Sekoita joukkoon maito ja mausteet. Lisää pekoniseos munamaitoon.
  4. Voitele muffinipellin kolot huolellisesti voilla. Jaa munaseos tasaisesti muffinivuoan koloihin siten, että ne tulevat lähes täyteen. 3. Paista 175 asteessa 20-25 minuuttia. Irrota munakkaat varovasti muffinipellistä muovisen tai puisen lastan avulla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä munakkaat myös silikoniannosvuokiin.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 67 kcal280 kJ
  • Proteiinia3,67 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa5,42 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille