Tomaatti-poromuffinit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaatti-poromuffinit

  • Annosmäärä8 kpl
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helpot suolaiset tomaatti-poromuffinit saavat makunsa porosta ja rosmariinista. Muffinit ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuna.

    Ainekset

    8 kpl
    8–12
     
    kirsikkatomaattia
    tai
    1 pkt (100 g)
     
    kylmäsavuporoa
    tai
     
    tuoretta rosmariinia
    tai

    Taikina

    2
     
    kananmunaa
    tai
    1 dl
     
    juoksevaa margariinia
    tai
    1 dl
     
    maitoa
    tai
    3 dl
     
    hiivaleipävehnäjauhoja
    tai
    1 dl
     
    kaurahiutaleita
    tai
    2 tl
     
    leivinjauhetta
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1 1/2 dl
     
    juustoraastetta
    tai

    Lisäksi

    8
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 360 kJ / 325 kcal
    Rasva
    19,2 g
    josta tyydyttynyttä
    4,8 g
    Hiilihydraatit
    23,8 g
    josta sokereita
    2,1 g
    Proteiini
    13,3 g
    Suola
    2,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Puolita 4 poroviipaletta ja säästä ne koristeeksi. Hienonna loput poroviipaleet. Hienonna tuoretta rosmariinia 1 tl.

    Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, hienonnettu rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.

    Lusikoi taikina muffinivuokiin. Asettele pinnalle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15–20 minuuttia.

    Koristele muffinit poroviipaleen puolikkailla ja rosmariininoksilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta