Tomaatti-poromuffinitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tomaatti-poromuffinit

Helpot suolaiset tomaatti-poromuffinit saavat makunsa porosta ja rosmariinista. Muffinit ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuna.

  • 8 kpl
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (80g)

Ainekset

8 kpl
    • 8-12kirsikkatomaattia
    • 1pkt(100 g)kylmäsavuporoa
    • tuoretta rosmariinia

Taikina

    • 2kananmunaa
    • 1dljuoksevaa margariinia
    • 1dlmaitoa
    • 3dlhiivaleipävehnäjauhoja
    • 1dlkaurahiutaleita
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1/2tlsuolaa
    • 1 1/2dljuustoraastetta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Puolita 4 poroviipaletta ja säästä ne koristeeksi. Hienonna loput poroviipaleet. Hienonna tuoretta rosmariinia 1 tl.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, hienonnettu rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.
  3. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Asettele pinnalle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
  4. Koristele muffinit poroviipaleen puolikkailla ja rosmariininoksilla.

Kategoriat

Ravintosisältö per annos 80g