Tomaatti-poromuffinit
Helpot suolaiset tomaatti-poromuffinit saavat makunsa porosta ja rosmariinista. Muffinit ovat parhaimmillaan samana päivänä tarjottuna.
8 kpl30 - 60 min235 kcal / annos (80g)
Ainekset
8 kpl
- 8-12kirsikkatomaattia
- 1pkt(100 g)kylmäsavuporoa
- tuoretta rosmariinia
Taikina
- 2kananmunaa
- 1dljuoksevaa margariinia
- 1dlmaitoa
- 3dlhiivaleipävehnäjauhoja
- 1dlkaurahiutaleita
- 2tlleivinjauhetta
- 1/2tlsuolaa
- 1 1/2dljuustoraastetta
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min- Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Puolita 4 poroviipaletta ja säästä ne koristeeksi. Hienonna loput poroviipaleet. Hienonna tuoretta rosmariinia 1 tl.
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, hienonnettu rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.
- Lusikoi taikina muffinivuokiin. Asettele pinnalle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
- Koristele muffinit poroviipaleen puolikkailla ja rosmariininoksilla.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Ravintosisältö per annos 80g100 g
- 235 kcal984 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja17 g
- Rasvaa14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi