• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaatti-poromuffinit

Tomaatti-poromuffinit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 kpl
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (80g)

Ainekset

8 kpl
    • 8-12kirsikkatomaattia
    • 1pkt(100 g)kylmäsavuporoa
    • tuoretta rosmariinia

Taikina

    • 2kananmunaa
    • 1dljuoksevaa margariinia
    • 1dlmaitoa
    • 3dlhiivaleipävehnäjauhoja
    • 1dlkaurahiutaleita
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1/2tlsuolaa
    • 1 1/2dljuustoraastetta

Lisäksi

    • 8Pirkka Amerikan muffinivuokaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise tai lohko kirsikkatomaatit. Puolita 4 poroviipaletta ja säästä ne koristeeksi. Hienonna loput poroviipaleet. Hienonna tuoretta rosmariinia 1 tl.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, hienonnettu rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.
  3. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Asettele pinnalle kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
  4. Koristele muffinit poroviipaleen puolikkailla ja rosmariininoksilla.

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 235 kcal984 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1